HPE GreenLake Cloud Services ondersteunen applicatie modernisering

HPE GreenLake Cloud Services ondersteunen applicatie modernisering

HPE GreenLake Cloud Services ondersteunen applicatie modernisering

23-06-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

HPE GreenLake Cloud Services ondersteunen applicatie modernisering

HPE heeft tijdens zijn Discover 2021 online event nieuwe verticaal geoptimaliseerde HPE GreenLake clouddiensten gepresenteerd die zijn ontworpen om de cloud-ervaring te bieden voor de applicaties en workloads waarop organisaties vertrouwen om hun organisatie te runnen. Deze diensten zijn beschikbaar als clouddiensten op locatie, aan de edge of op colocaties, en omvatten het beheer van elektronische medische dossiers, financiële betalingen, risicobeheer, Machine Learning Operations, SAP, Microsoft Azure Stack HCI en Microsoft SQL-server, 5G Core voor Telco, Epic, Splunk en meer. Het HPE GreenLake edge to cloud-platform biedt hybride cloudservices die zijn ontworpen en geoptimaliseerd voor kritische verticale en horizontale workloads.

Organisaties van iedere omvang, in elke branche, opereren tegenwoordig in een hybride edge-to-cloud-wereld. Zij realiseren zich dat veel applicaties en workloads on premise of aan de edge moeten blijven vanwege kosten, compliance, controle, latency en beveiligingsoverwegingen. Tegelijkertijd verwachten ze dezelfde agile en moderne ervaring in het datacenter als zij in de publieke cloud ervaren. Data-intensieve en sterk gereguleerde applicaties, zoals elektronische medische dossiers, financiële betalingen en machine learning / AI-operaties, vereisen vaak dat deze applicaties on premise of aan de edge worden verwerkt.

"Voor de bedrijfskritische workloads zouden organisaties niet moeten hoeven kiezen tussen de cloud-ervaring, of de veiligheid en controle als ze data en apps on premise houden", zegt Keith White, senior vice president en general manager van HPE GreenLake Cloud Services. "Van veilige betalingen over de hele wereld tot het leveren van hoogwaardige patiëntenzorg in ziekenhuizen: organisaties kunnen geen concessies doen op het gebied van prestaties en wendbaarheid. Daarom zijn wij de industrieleider in het aanbieden van workload-specifieke oplossingen die de cloud-ervaring leveren die klanten willen zonder de kosten, risico's en complexiteit die geassocieerd worden met de publieke cloud."

Het HPE GreenLake cloudplatform stelt organisaties in staat om wendbaarheid en flexibiliteit te combineren met de controle, zichtbaarheid en prestaties in een hybride omgeving. Vandaag breidt HPE de productlijn uit met workloads en applicaties die door HPE GreenLake worden ondersteund, met nieuwe clouddiensten voor een reeks branchespecifieke softwaresuites en bedrijfskritische applicaties zoals SAP en Splunk.

Gezondheidszorg
HPE introduceert HPE GreenLake voor Electronic Medical Records (EMR) voor de meest kritische workloads in de gezondheidszorg die de grootst mogelijke beveiliging en compliance vereisen - voor marktleidende Epic-applicaties. Deze nieuwe cloudservice brengt gevalideerde configuraties, managementservices en een cloud-ervaring voor flexibiliteit en kwaliteitsborging. Vandaag de dag vertrouwen honderden zorgnetwerken, ziekenhuissystemen en verzekeringsmaatschappijen op het HPE GreenLake cloudplatform voor de verbetering van de flexibiliteit, operationele efficiëntie en patiëntresultaten.

Financiële diensten
Voor organisaties die hun betaalsystemen willen moderniseren, introduceert HPE in samenwerking met Lusis HPE Greenlake for Core Payment Systems. Met deze oplossing profiteren klanten van een cloud-ervaring met complete betaaloplossingen, betalingen per transactie, een platform dat contactloze betalingen ondersteunt, en eenvoudig te onderhouden compliance. Hiermee wordt voortgebouwd op het momentum en de marktpositie van het HPE GreenLake-cloudplatform, dat vandaag de dag honderden banken en financiële instellingen over de hele wereld bedient.

"De samenwerking met HPE is een cruciaal onderdeel geweest van onze groei en ons succes bij onze uitbreiding naar internationale markten", zegt Phillipe Préval, President en CEO van Lusis. "Vandaag de dag gebruiken vier van de tien grootste banken ter wereld de betaalsystemen van Lusis. Nu meer van onze klanten cloudfuncties en on demand diensten vragen, stelt HPE GreenLake ons in staat om hen onze betaaloplossing aan te bieden, geleverd als een service, waar hun apps en data zich ook bevinden."

Risicobeheer
HPE GreenLake voor Splunk maakt het voor organisaties eenvoudiger om data die gegenereerd wordt door technologie-infrastructuur, beveiligingssystemen of bedrijfsapplicaties, te verzamelen en analyseren. De meeste organisaties hebben teveel data om te analyseren, wat leidt tot blinde vlekken. HPE GreenLake voor Splunk geeft klanten de inzichten om operationele prestaties te verbeteren en compliance risico's te minimaliseren. De nieuwe clouddiensten bieden klanten inzicht in hun gehele hybride omgeving, met een schaalbare risicoanalyse om data in real-time te kunnen volgen en te analyseren.

Het product maakt ook gebruik van het HPE Ezmeral Container Platform als een belangrijk onderdeel van de oplossing. Onlangs werd HPE Ezmeral een van de eerste oplossingen die Splunk's test- en validatieprocessen uitvoert op Kubernetes en het enige on premise partner geteste en gecertificeerde platform.

Telecommunicatie
Door de HPE 5G Core Stack met HPE GreenLake voor 5G core te implementeren, krijgen telco-carriers een speciaal gebouwde, open, cloud-native 5G core met een minimale investering vooraf. De oplossing kan op aanvraag worden opgeschaald, waardoor organisaties gemakkelijk kunnen inspelen op veranderende vraag en groei. Met behulp van HPE Telco Core Blueprints en HPE 5G Core Stack-software vereenvoudigt en versnelt HPE GreenLake de time-to-value voor klanten. Klanten kunnen per abonnee betalen, wat helpt bij het versnellen van 5G-implementatie en het verminderen van risico's.

Microsoft Azure Stack HCI en Microsoft SQL server
HPE GreenLake voor Microsoft Azure Stack HCI en Microsoft SQL Server stelt gezamenlijke klanten in staat gevirtualiseerde Windows- en Linux-workloads te consolideren voor efficiëntie, en productieworkloads uit te voeren in een vertrouwde, hybride omgeving.

De clouddiensten vormen een aanvulling op HPE's brede portfolio van hyperconverged infrastructure oplossingen die vanaf nu beschikbaar zijn via HPE GreenLake, waaronder HPE SimpliVity en HPE Nimble Storage, waardoor klanten keuze en flexibiliteit hebben bij het selecteren van de juiste HCI-oplossing voor de juiste workload.

HPE GreenLake voor HPC, ML Ops, SAP, en VDI
Naast de nieuwe verticale industrie clouddiensten die vandaag zijn aangekondigd, kondigt HPE ook de beschikbaarheid van vier eerder geïntroduceerde HPE GreenLake Cloud Services aan: HPC, machine learning operations, SAP en VDI.

HPE GreenLake for High Performance Computing is een on premise, end-to-end oplossing die het voor een veel breder scala aan klanten eenvoudiger maakt om de kracht van supercomputers te benutten in een pay-per-use model, en om HPC- en AI-applicaties, workloads en modellen in te zetten.

HPE GreenLake for Machine Learning Operations stelt datawetenschappers in staat om de time-to-market te versnellen door modellen eenvoudig in te zetten van pilot-to-productie met een ML Ops-oplossing die wordt geleverd als een service met geïntegreerde beveiliging en een keuze uit open-source data science en tools van onafhankelijke softwareleveranciers.

HPE GreenLake voor SAP wordt geleverd via SAP's RISE Cloud Private Edition. Klanten kunnen kiezen hoe en waar ze hun SAP-software en -data moderniseren: on premise met de voordelen van een cloud-ervaring of in een veilige, single tenant, pay as you go, agile en schaalbare oplossing, allemaal beheerd door HPE en SAP.

HPE GreenLake voor Virtual Desktop Infrastructure stelt klanten in staat om vooraf gedefinieerde virtuele desktoptypes te kiezen in elke combinatie die zij nodig hebben, ongeacht waar mensen werken, terwijl hun applicaties en data veilig binnen hun datacenter of colocatie faciliteit blijven

Het HPE GreenLake edge to cloud-platform biedt klanten een krachtige basis om digitale transformatie te stimuleren via een flexibel as-a-service platform dat op locatie, aan de edge of in een colocatiefaciliteit kan draaien. Het combineert de eenvoud en flexibiliteit van de cloud met de governance, compliance en zichtbaarheid die horen bij hybride IT.

HPE GreenLake biedt een reeks clouddiensten die innovatie versnellen, waaronder clouddiensten voor bare metal, compute, containerbeheer, kernbetalingssystemen, databescherming, elektronische medische dossiers, 5G, HCI, high performance compute, machine learning operations, networking, risicobeheer, SAP HANA, opslag, VDI en VM's. De HPE GreenLake cloud platform business groeit snel met meer dan 4,8 miljard dollar totale contractwaarde en meer dan 900 partners die HPE GreenLake verkopen. Vandaag de dag heeft HPE GreenLake meer dan 1200 enterprise klanten in 50 landen in alle industriële sectoren en groottes, waaronder Fortune 500 bedrijven, overheid en organisaties in de publieke sector, en kleine en middelgrote ondernemingen.

 

Terug naar nieuws overzicht
Cloud