Ordina roadmap richt zich op het versnellen van groei

23-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Ordina roadmap richt zich op het versnellen van groei

Ordina, een onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux, organiseerde onlangs een Capital Markets event, met een update van de strategie. De volgende fase van de Ordina-roadmap richt zich op het versnellen van groei, via de vijf businessproposities, ondersteund door een solide basis en gerichte acquisities.

Om de voortgang van de strategie te bewaken, presenteert Ordina hernieuwde middellange termijn doelstellingen. Jo Maes, CEO Ordina, zegt over de strategie-update: “In de afgelopen jaren hebben we hard gewerkt om een efficiënte organisatie neer te zetten, die waarde toevoegt voor onze klanten, vanuit een solide basis. Deze basis is getest in 2020 en we hebben aangetoond snel te kunnen reageren en inspelen op de uitdagingen van onze klanten. De vraag naar IT-dienstverlening is groot en het post-covid herstel, met de sterk groeiende behoefte aan digitale transformatie in de markt, zorgt voor een goede positionering van Ordina in de industrieën waarin we opereren."

De verwachting is dat de IT-dienstverleningssector in de Benelux zal toenemen met hoge enkelvoudige groeicijfers in de aankomende middellange termijn, aldus Maes: "Deze groeiverwachtingen zien we ook voor de marktsegmenten waar we actief zijn. Wij zien veel kansen om te groeien en daarmee te versnellen. Ordina is goed gepositioneerd om in te spelen op de huidige trends, we zijn klaar voor de volgende fase van onze roadmap. We lopen voor op onze 2022 ambities. Samen met het momentum in de markt is het tijd om ons te richten op groei en het versnellen van groei, via onze businessproposities, en in te zetten op margeverbetering. De vooruitzichten voor Ordina zijn goed, wij hebben daar vertrouwen in. Onze nieuwe middellange termijn doelstellingen tonen onze ambitie, die zich richt op een duurzame toekomst voor onze klanten en onze medewerkers, waarin zij de verandering voor zijn.”

Terug naar nieuws overzicht