Redactie - 23 juni 2021

Solitee neemt UNI Business Centre over

Solitee neemt UNI Business Centre over image

IT-Makelaar Solitee neemt met terugwerkende kracht naar 1 januari 2021 UNI Business Centre over. Met deze overname breidt Solitee haar activiteiten uit naar de publieke sector. UNI is opgericht in 1991 en gespecialiseerd in het aanbieden van een compleet spectrum aan IT-hardware en software producten aan de publieke sector met klanten zowel binnen als buiten Nederland. Vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam biedt UNI volledige ondersteuning voor elk land waarin de klanten actief zijn en is in staat echte pan-Europese oplossingen te bieden.

“Ik ben bijzonder trots dat UNI Business Centre zich bij Solitee wil aansluiten” aldus Roy de Vink, Managing Director van Solitee. “UNI Business Centre lijkt enorm veel op Solitee. Zowel qua diensten die ze levert, als de bedrijfscultuur. We hebben beiden de missie om onze klanten te begeleiden en te ontzorgen in het complexe IT-landschap.

UNI Business Centre verhuist op korte termijn naar de locatie van Solitee. Alle medewerkers van UNI Business Centre behouden hierbij hun baan. De overname maakt het mogelijk de klanten van Solitee alsmede UNI Business Centre in de toekomst nog beter te kunnen helpen met IT-producten, oplossingen en diensten. Daarnaast brengt de samenwerking nieuwe doorgroeimogelijkheden voor alle medewerkers.

Na de samenvoeging van beide organisaties ontstaat een bedrijf dat zowel de grootzakelijke markt als de publieke sector over de volledige breedte van het spectrum kan bedienen met een gezamenlijke omzet van meer dan 40 miljoen euro.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!