Veeam Partner team versterkt met Amaury Dutilleul-Francoeur en Graham Crich

24-06-2021 | door: Witold Kepinski

Veeam Partner team versterkt met Amaury Dutilleul-Francoeur en Graham Crich

Veeam Software, speler in backup-oplossingen voor moderne dataprotectie, kondigt de aanstelling van Amaury Dutilleul-Francoeur aan als Vice President van zijn EMEA Partner Network en Graham Crich als Vice President van EMEA Partner Services. Deze benoemingen weerspiegelen de diverse aard van Veeam’s EMEA ProPartner Network met twee hoofdprioriteiten: de digitalisering van processen en het aanbod van clouddiensten en het voor partners mogelijk maken om meer toegevoegde waarde te creëren en zo te voldoen aan de veranderende eisen van eindklanten.

Dutilleul-Francoeur, voorheen Director, EMEA Channels bij Veeam, is nu verantwoordelijk voor het leiden van alle programma’s en activiteiten die Veeam’s EMEA ProPartner Network ondersteunen. Dutilleul-Francoeur is al meer dan zes jaar bij Veeam, waar hij verschillende channel-rollen heeft vervuld in EMEA en APJ. Crinch, voorheen Vice President of EMEA Cloud Services bij Veeam, is nu verantwoordelijk voor het genereren en versnellen van waardeproposities en clouddiensten voor Veeam’s EMEA ProPartner Network. Crinch heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-sector, zowel voor leveranciers als het partner ecosysteem, waarbij hij verschillende senior leiderschapsrollen vervulde bij VMware. Beiden rapporteren direct aan Daniel Fried, General Managers en Senior Vice President, EMEA, and Worldwide Channels bij Veeam.

“Veeam doet 100% van zijn verkoop via het kanaal. We zetten ons dan ook volledig in om onze partners in staat te stellen hun waardeproposities voor klanten te vergroten en diversifiëren door oplossingen voor moderne dataprotectie te leveren voor cloud, virtuele-, SaaS-, Kubernetes- en fysieke omgevingen, geleverd as-a-Service of on-premises”, zegt Daniel Fried, General Managers and Senior Vice President, EMEA, and Head of Worldwide Channels bij Veeam. “Deze duale leiderschapsstructuur betekent dat we ons, in deze snel evoluerende markt, kunnen richten op het ondersteunen van de innovatie en cloud-waardeproposities van onze partners en het leveren van de skills die nodig zijn om digitale transformatie-initiatieven te ondersteunen”

Terug naar nieuws overzicht