Redactie - 24 juni 2021

Kaspersky roept Nemesys uit tot Partner of the Year 2021

Kaspersky roept Nemesys uit tot Partner of the Year 2021 image

Ter gelegenheid van zijn Europese partnerconferentie heeft Kaspersky de meest succesvolle Europese verkooppartners van het afgelopen jaar onderscheiden, waarbij Nemesys de felbegeerde prijs voor de Benelux en Scandinavische markten in ontvangst mocht nemen.

De Kaspersky European Partner Conference 2021 vond plaats op 16 juni. Het live uitgezonden event met als thema ‘Be more Connected – Be more Successful – Be more United’ werd geopend met een welkomstwoord van Kaspersky-oprichter en CEO Eugene Kaspersky en gevuld met verschillende toespraken van het senior managementteam. Er werden inzichten gedeeld over hoe de juiste beslissingen te nemen om te profiteren van nieuwe kansen. Zo stelt de conferentie channelpartners in staat om hun succes voort te zetten op een post-pandemische markt en om hun bedrijfsrendement te maximaliseren.

Als onderdeel van de conferentie werd Nemesys uitgeroepen tot Kaspersky's Partner of the Year 2021 voor de Benelux en Scandinavische markten, als erkenning voor de prestaties, het niveau van ondersteuning en expertise op het gebied van cybersecurity. Nemesys is al 18 jaar een bewezen en loyale Kaspersky-partner, die de adoptie van het Kaspersky Endpoint Protection-aanbod bevordert en daarnaast oplossingen distribueert op het gebied van Endpoint Detection Response (EDR), Cloud Security (KICS), Security Awareness en meer.

Philippe Foubert, Territory Channel Manager bij Kaspersky, zegt hierover: "Onze partnerconferentie was een groot succes en het perfecte podium om de inspanningen van onze gewaardeerde channelpartners in heel Europa te erkennen. We zijn vereerd om Nemesys de status van Partner of the Year toe te kennen, omdat het bedrijf uitblinkt op het gebied van industriële cybersecurity en threat intelligence. Aangezien we voor de verkoop van IT-securitytechnologieën sterk op de channel blijven vertrouwen, kijken we ernaar uit om onze samenwerking op het gebied van toekomstige producten en technologieën te versterken, zodat bedrijven in de veiligste omgevingen kunnen opereren".

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!