NLX Software archiveert documenten uit Microsoft teams en SharePoint

26-06-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

NLX Software archiveert documenten uit Microsoft teams en SharePoint

NLX Software lanceert een product om documenten uit Microsoft Teams en SharePoint te archiveren in een standaard Alfresco Document Management platform. Het gaat om de XTMS-app.

Diederick Splinter, CEO NLX: “Samenwerken in MS Teams gaat prima: Overleg voeren en informatie uitwisselen; allemaal geen probleem. Maar wat gebeurt er met documenten die je wilt delen en bewerken? Hoe zorg je voor de gewenste governance zodat enkel de juiste mensen toegang hebben tot de documenten?” NLX speelt hierop in met de XTMS-app.

XTMS-app

Bert Moons, productmanager bij NLX: "Veel organisaties gebruiken MS Teams om samen te werken en te overleggen en willen binnen deze applicatie ook graag samen aan documenten werken. Maar in Teams ontbreekt de mogelijkheid om documenten goed te beheren en te archiveren. Alfresco kan dit wel. De XTMS-app van NLX zorgt ervoor dat je binnen MS Teams kunt samenwerken aan documenten in Alfresco, zonder de controle over deze records te verliezen."

NLX levert met de XTMS-app een standaardproduct waarmee je vanuit Microsoft Teams alle documenten vanuit Alfresco kunt browsen, zoeken, delen en archiveren. Het product levert met Alfresco instellingen voor security en archiefkenmerken over alle documenten. Een organisatie kan deze zelf instellen en beheren, zelfs als deze documenten aangemaakt zijn in MS Teams. Hierdoor is het mogelijk om met XTMS samen te werken aan alle belangrijke documenten.

Webinar

NLX Software brengt dit product als onderdeel uit van haar XSUITE naar de internationale markt. Op 8 juli a.s. om 9 uur wordt het product gedemonstreerd in een webinar. Inschrijven kan hier.

Terug naar nieuws overzicht