Commvault uitgeroepen tot 2021 HPE GreenLake Momentum Partner of The Year

25-06-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Commvault uitgeroepen tot 2021 HPE GreenLake Momentum Partner of The Year

Commvault, leverancier van zakelijke software voor databeheer in omgevingen in de cloud en op locatie, kondigt vandaag aan dat het de 2021 Hewlett Packard Enterprise (HPE) GreenLake Momentum Partner of the Year Award heeft gewonnen tijdens HPE Discover 2021.

Volgens HPE bekronen de Partner of the Year Awards partners uit het hele HPE-ecosysteem voor hun ongelooflijke inzet voor customer excellence, aanhoudend sterke prestaties, focus op groei en toewijding aan wederzijdse prestaties. De winnaars werden geselecteerd op basis van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en het vermogen om transformatieve bedrijfsresultaten voor gezamenlijke klanten te stimuleren.

"In het afgelopen jaar heb ik HPE-partners meer dan hun best zien doen. Ik ben ongelooflijk trots om hen met deze onderscheidingen te eren", zegt George Hope, Worldwide Head of Partner Sales, HPE. "Als channel-led bedrijf zet HPE zich in om onze partners te ondersteunen met de best-in-industry innovatie, initiatieven en expertise om differentiatie te stimuleren en betere resultaten te leveren aan onze gezamenlijke klanten. We zijn dankbaar voor het voortdurende sterke partnerschap, dat ons in staat stelt samen te werken en samen te groeien, terwijl we een nieuwe standaard zetten voor ons gezamenlijke succes."

"Het is een eer om voor het derde achtereenvolgende jaar een van HPE's toppartners te zijn. Commvault en HPE geloven allebei dat het uitdragen van partner-first waarden en een sterke toewijding aan het leveren van betere resultaten aan onze gezamenlijke klanten cruciale elementen zijn die hen helpen te groeien", zegt John Tavares, Vice President, Worldwide Partner Organization voor Commvault. "We zijn zeer enthousiast over ons groeiende partnerschap met HPE. Onze gezamenlijke innovaties met GreenLake Backup-as-a-Service en onze hechte integratie met HPE-technologie geven onze klanten eenvoudige, flexibele en oneindig schaalbare oplossingen, zowel on-premises als in de cloud."

Commvault's Intelligent Data Services Platform maakt gebruik van alle onderdelen van Commvault's bestaande portfolio via een brede reeks leveringsmodellen die variëren van software-abonnement, een geïntegreerde appliance, partner-managed, tot in toenemende mate SaaS - een cruciale onderscheidende factor in de markt. Dit platform omvat de volgende reeks diensten: Data Management & Protection, Data Security, Data Compliance & Governance, Data Transformation en Data Insights. De nieuwe Intelligent Data Services bieden uitgebreide, end-to-end ondersteuning voor opslag en workloads, ongeacht waar ze zich bevinden.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

data, back-up