Dell Technologies Capital investeert in security specialist Calamu

25-06-2021 | door: Witold Kepinski

Dell Technologies Capital investeert in security specialist Calamu

Calamu, een cyberbeveiligingsstartup die de volgende generatie veerkracht en bijna ondoordringbare gegevensbescherming voor de onderneming biedt, heeft aangekondigd dat Dell Technologies Capital een investering heeft gedaan in het bedrijf.

Calamu is opgericht door experts op het gebied van cyberbeveiliging en gegevensprivacy met de missie om de cyberwereld veiliger te maken. Het bedrijf is een pionier in het gebruik van auto-healing-technologie om de impact van een ransomware-aanval of datalek te verminderen, of de gegevens nu on-premises of in de cloud zijn opgeslagen. Het Calamu-platform stelt bedrijven in staat om het volledige eigendom van hun gegevens te behouden, ongeoorloofde toegang te voorkomen en de wettelijke vereisten rond gegevensprivacy en -bescherming drastisch te vereenvoudigen.

"Dell Technologies Capital brengt een diepgaand begrip van enterprise-IT met zich mee en ze erkennen de dringende noodzaak om gegevens beter te beschermen tegen ransomware en datalekken", zegt Paul Lewis , oprichter en CEO van Calamu. "We zijn verheugd om samen te werken met Dell Technologies Capital om de wereld te beschermen tegen deze toenemende dreiging."

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security, data
Security