Witold Kepinski - 26 juni 2021

Zero Trust specialist Illumio ontvangt flinke kapitaal investering

Zero Trust specialist Illumio ontvangt flinke kapitaal investering image

Illumio, aanbieder van Zero Trust Segmentation toepassingen, heeft een Series F-financieringsronde van 225 miljoen dollar aangekondigd tegen een waardering van 2,75 miljard dollar. De ronde wordt geleid door Thoma Bravo en wordt ook ondersteund door Franklin Templeton, fondsen beheerd door Hamilton Lane, en Owl Rock, een divisie van Blue Owl Capital.

Cyberaanvallen en ransomware zijn succesvoller dan ooit. We zijn regelmatig getuige van de meest catastrofale inbreuken in de geschiedenis, ondanks de beveiligingsuitgaven die dit jaar naar verwachting meer dan 150 miljard dollar zullen bedragen. Colonial Pipeline, JBS, Microsoft Exchange en dagelijkse incidenten van kleinere ransomware-uitbetalingen bewijzen dat legacy-beveiliging onvoldoende bescherming biedt en dat het hele beveiligingsmodel in het geding is.

Een Zero Trust-strategie is het nieuwe model, ontworpen om te allen tijde uit te gaan van een inbreuk. Hoewel geen enkel product of platform gelijk staat aan een complete Zero Trust-aanpak, is segmentatie een kernpijler van elke Zero Trust-strategie.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!