Redactie - 26 juni 2021

CTERA uitgeroepen tot HPE Edge-to-Cloud Momentum Partner of the Year

CTERA uitgeroepen tot HPE Edge-to-Cloud Momentum Partner of the Year image

CTERA, speler in edge-to-cloud bestandsservices, heeft aangekondigd dat het werd uitgeroepen tot Hewlett Packard Enterprise (HPE) Edge-to-Cloud Momentum Partner of the Year voor 2021 tijdens de Partner of the Year Awards die werden uitgereikt op HPE Discover.

De 2021 HPE Partner of the Year Awards erkennen HPE-partners uit het hele ecosysteem voor hun ongelooflijke toewijding aan klantexcellentie, aanhoudende sterke prestaties, focus op groei en toewijding aan wederzijdse prestaties. De winnaars werden geselecteerd op basis van financiële prestaties, innovatieve oplossingen en het vermogen om transformatieve bedrijfsresultaten voor gedeelde klanten te stimuleren.

CTERA biedt een softwaregedefinieerd, multi-cloud datamanagementplatform dat moderne bestandsservices mogelijk maakt in HPE's dataopslag- en HCI-portfolio. De wereldwijde bestandssysteemtechnologie van CTERA verbindt kern-, filiaal- en externe gebruikers via een enkele naamruimte en levert prestaties en beveiliging op HQ-niveau vanaf elke edge-locatie of elk apparaat, waardoor de uitdagingen op het gebied van kosten, schaal en complexiteit van traditionele oplossingen voor bestandsopslag voor de nieuwe tijdperk van gedistribueerde en remote work IT.

George Hope, Worldwide Head of Partner Sales, HPE: “In het afgelopen jaar heb ik gezien dat HPE-partners verder gingen dan hun plicht. Ik ben ongelooflijk trots om hen te eren met deze onderscheidingen. Als een door kanalen geleid bedrijf zet HPE zich in om onze partners te ondersteunen met de beste innovatie, initiatieven en expertise in de sector om differentiatie te stimuleren en betere resultaten te leveren aan onze gedeelde klanten. We zijn dankbaar voor het aanhoudende sterke partnerschap, dat ons in staat stelt samen te werken en samen te groeien, terwijl we een nieuwe standaard zetten voor ons gezamenlijke succes.”

Oded Nagel, Chief Strategy Officer, CTERA: “Terwijl organisaties hun strategieën voor bestandsopslag in het post-COVID-tijdperk heroverwegen, verschuiven ze van traditionele NAS-systemen naar cloud-native oplossingen die snelle en veilige toegang tot gebruikers- en applicatiegegevens bieden, waar ze ook zijn . We zijn er trots op samen te werken met HPE om holistisch ongestructureerd databeheer te bieden voor alle clouds en randen. Het is een enorme eer om te worden uitgeroepen tot Edge-to-Cloud Momentum Partner of the Year op HPE Discover, de belangrijkste edge-to-cloud-conferentie ter wereld.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!