Witold Kepinski - 27 juni 2021

Dyflexis stelt nieuwe Support Manager en Consultancy Manager aan

Dyflexis stelt nieuwe Support Manager en Consultancy Manager aan image

Per 1 juni zijn Lamar Mendes en Björn Vissers in dienst gekomen bij Dyflexis, maker van slimme soft- en hardware voor workforce management. Lamar Mendes is aangenomen als nieuwe Support Manager. Mendes is een ervaren IT manager die hiervoor werkzaam was als IT System Specialist bij Refresco en als Incident Manager bij Wix. Ook heeft hij een tijd in Miami gewoond, waar hij onder meer als IT Service Delivery Manager heeft gewerkt bij Wärtsilä.

Björn Vissers begint nu als Consultancy Manager. Hij heeft een een track record in zowel IT als de dienstensector, en was hiervoor in dienst bij onder meer Raet, Kronos en Softbrick. Zijn kennis en kunde specialiseert zich rondom bedrijfsprocessen, HR consulting, personeelsmanagement, requirementanalyse en implementatie van software.

Dyflexis, gevestigd in Den Haag, specialiseert zich in de ontwikkeling van gebruiksvriendelijke workforce management software en hardware. Hiermee verzekert de organisatie een optimale personeelsplanning, een efficiënte urenregistratie en meer. Dyflexis staat op plek 27 in de categorie middelgroot bij de FD Gazellen Awards 2020. Ook staat de organisatie op plek 21 in de Main Software 50. Dyflexis heeft zich daarnaast als enige Workforce Management geplaatst in de Top 250 Groeibedrijven van 2021.

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!