Witold Kepinski - 29 juni 2021

Ingram Micro biedt inkomstenbeheer toepassing van CloudBlue

Ingram Micro biedt inkomstenbeheer toepassing van CloudBlue image

CloudBlue, een bedrijf op het gebied van cloud-ecosysteemtechnologie, kondigde vandaag de lancering van CloudBlue Rev aan in Nederland, België en Luxemburg. Deze oplossing stelt partners in staat hun inkomstenbeheer te vereenvoudigen en te stroomlijnen, zodat ze efficiënter en winstgevender kunnen werken.

Als nieuwste toevoeging aan het snel groeiende portfolio van technologieën en diensten van CloudBlue voor het kanaal, is CloudBlue Rev gebaseerd op een speciaal gebouwde PSA-architectuur die ontworpen is om wederverkopers in het kanaal te helpen kostbare tijd terug te winnen bij hun overgang naar een alles-as-a-service-bedrijf door offertes, facturering en afstemming te automatiseren.

Voor partners die een volledige PSA-oplossing zoeken, introduceert het bedrijf ook CloudBlue PSA – voorheen HarmonyPSA – in Nederland, België en Luxemburg met zijn alles-in-één intelligent contractsysteem met CRM, offertes, bestellen en leveren van diensten, ticketsysteem/servicedesk, urenstaten, projectwinstgevendheid, facturering en afstemming. De oplossing integreert verkoop, financiën en bedrijfsvoering, stroomlijnt processen en zorgt voor een nauwkeurige, realtime analyse van bedrijfsprestaties.

Met CloudBlue PSA en CloudBlue Rev kunnen resellers het bijhouden van winsten over verkoopbewegingen automatiseren met geïntegreerde kortingen en prijsstijgingen. Daarnaast kunnen ze snel marges instellen en inzicht krijgen in de winstgevendheid van contracten.

"U vraagt en wij luisteren. Dit nieuwste aanbod is een integraal onderdeel om de tijd en het geld die onze partners besteden aan vervelende processen voor het beheer van inkomsten uit het kanaal drastisch te verminderen", zegt Paul Hermans (foto), Executive Director Cloud Benelux, Germany & UK. "Uiteindelijk helpen deze functies – waaronder automatisering van de facturering en afstemming binnen één enkele interface – bij het vervullen van de ambitieuze visie van CloudBlue om de beste oplossingen in de cloudruimte te leveren."

Ingram Micro zal zijn oplossing, genaamd ‘CloudBlue Rev for Ingram Micro’, aanbieden op de Ingram Micro Cloud Marketplace in Nederland, België en Luxemburg. Daarnaast zijn er plannen voor toekomstige beschikbaarheid in andere landen na de initiële lancering van het systeem in het Verenigd Koninkrijk. Naast de integraties van CloudBlue Rev en CloudBlue PSA met Ingram Micro, biedt CloudBlue Rev meer dan 20 extra integraties waarmee MSP's hun mogelijkheden kunnen uitbreiden, hun klanten beter van dienst kunnen zijn en nieuwe inkomstenmogelijkheden kunnen aanboren.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!