Jeroen Stabel van ACES Direct naar Yours Value Logistics

Jeroen Stabel

30-06-2021 | door: Witold Kepinski

Jeroen Stabel van ACES Direct naar Yours Value Logistics

Jeroen Stabel, Solutions Director van ACES Direct, stapt over naar Yours Value Logistics, onderdeel van Copaco. Dit meldt hij in een e-mail aan zijn relaties. "Ik heb een fantastische reis achter de rug bij Aces Direct, waar ik met heel veel plezier en trots op terugkijk."

Stabel meldt: "In 2011 ben ik aan de slag gegaan bij de EyeTi groep om een nieuwe organisatie op te starten. Dat werd Sessence, de specialist in software. Samen met Patrick Luijkx en Jasper Verhaaren hebben we Sessence laten groeien en de basis gelegd voor het huidige hard groeiende software aandeel binnen de totale Aces Direct organisatie. In 2014 is Sessence gefuseerd met ACES Direct, en mocht ik team Solutions op gaan zetten en leiden. De structurele borging van pre-sales kennis in de salestrajecten kent daar zijn oorsprong. Later heb ik vanuit een onderbouwde salesvisie de totale salesorganisatie naar een hoger niveau gebracht, met als gevolg het financieel en organisatorisch sterke Aces Direct dat er vandaag staat. Ik ben ervan overtuigd dat Aces Direct klaar is voor verdere groei in de toekomst, klaar voor de volgende stap!"

Stabel vervolgt: "Mijn reis gaat hierna verder. Vanaf 1 september ben ik werkzaam bij Yours Value Logistics (onderdeel van Copaco), ontzettend veel zin om met deze organisatie ook de volgende fase in te gaan groeien! Bedankt voor onze samenwerking de afgelopen jaren, ik hoop dat we ook in de toekomst elkaar mogen versterken als de kans zich voordoet!"

Terug naar nieuws overzicht