Insight begrijpt de business van de ISV en MSP (video)

Insight Find New Ways Forward programma helpt partners op lange termijn profitable te zijn.

Edie van den Berge, Director Cloud Channel Solutions, Insight EMEA
Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
01-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Insight begrijpt de business van de ISV en MSP (video)

Voor MSP’s en ISV’s is het door de sterke vraag van organisaties naar hybrid cloud diensten dringend nodig om bedrijfsmodellen aan te passen om winstgevend te blijven en relevant te blijven voor veranderende klantbehoeften. Deze cloud-transformatie kan het best met een strategische mindset worden benaderd door meer gebruik te maken van public cloud om zo meer ‘new business’ te doen met platformen zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS) zo vindt cloud services specialist Insight. Moderator Danny Frietman spreekt in deze Dutch IT Channel Video Talkshow met Edie van den Berge, Director Cloud Channel Solutions, Insight EMEA.

Het aanbod van Insight kan de MSP en ISV helpen om zijn services aanbod efficiënter in te richten waarbij er minder eigen datacenter hardware nodig is zodat er meer budget overblijft voor nieuwe waarde creatie.

Insight biedt hiervoor zijn Find New Ways Forward programma die MSP en ISV ondersteunt in hun reis naar een hybrid cloud propositie, onder andere rond Microsoft, VMware, Citrix en Veeam toepassingen.

Terug naar video overzicht
Cloud