Witold Kepinski - 01 juli 2021

Fullstaq lanceert Microsoft Azure label: Bryte Blue

Fullstaq lanceert Microsoft Azure label: Bryte Blue image

Cloud-native IT-dienstverlener Fullstaq lanceert op 1 juli 2021 een nieuw label: Bryte Blue. Bryte Blue richt zich volledig op moderne cloud-native technologie in Microsoft Azure.

Belangstelling voor Microsoft Azure groeit

Fullstaq signaleert een groeiende interesse voor het Microsoft Azure ecosysteem in de markt. Niet alleen voor Office 365 en kantoorautomatisering, maar juist ook het hosten van applicaties. Vreemd genoeg zijn er geen of nauwelijks specialisten die zich richten op de cloud-native technologie van Azure. Daar speelt Fullstaq met het nieuw opgerichte label Bryte Blue op in.

Bundelen Azure-kennis in Bryte Blue

Gerrit Tamboer, mede-oprichter van Fullstaq: “Bryte Blue is een groep van superspecialisten die een passie hebben voor Microsoft Azure. De kennis en kunde die we hebben opgebouwd bij verschillende grote en kleine klanten als Fullstaq, bundelen we nu in Bryte Blue.”

Fullstaq medewerkers met specifieke Azure-kennis stappen over naar Bryte Blue. Hierdoor is het label meteen voorzien van Microsoft Valued Professionals (MVP), Microsoft Certified Trainers (MCT) en Azure Kubernetes Service en containerisatie experts.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!