Witold Kepinski - 02 juli 2021

Securify benoemt Kees Stammes als Managing Director

Securify benoemt Kees Stammes als Managing Director image

Securify, het Amsterdamse security bedrijf dat zich focust op pentesten, agile code reviews en red teaming, heeft Kees Stammes per 1 juni 2021 aangesteld tot Managing Director. Stammes neemt het stokje over van medeoprichter Cengiz Han Sahin, die in zijn nieuwe rol als Strategic Advisor, Securify op de achtergrond zal gaan adviseren op het gebied van innovatie. Sahin kan zich nu vooral focussen op zijn andere bedrijf, Threat Fabric.

Stammes heeft informatiekunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en startte zijn carrière in 2017 al als Project Manager bij Securify. Door zijn technische en security kennis kon hij de techniek en business met elkaar verbinden en groeide daardoor snel door als Director of Operations. Als Managing Director is hij verantwoordelijk geworden voor het verdere uitgroeien van het Amsterdamse security bedrijf door middel van het innoveren, schaalbaar maken en uit te breiden van de diensten.

‘’Mijn doel is om actief bij te dragen aan een veiliger Nederland. Inmiddels ziet het bedrijfsleven in dat we dit door middel van strategische samenwerkingen kunnen realiseren. Cybercriminelen worden steeds professioneler, en daar moeten we op inspelen. We zijn bezig met partnerships en het actief delen van kennis. Ieder bedrijf heeft zijn eigen expertise en door deze expertise te combineren komen we stappen vooruit. Vanuit Securify ben ik blij daaraan bij te dragen’’, aldus Stammes.

Cengiz Han Sahin, medeoprichter en Strategic Advisor kan zich nu focussen op de innovatie binnen Securify: ‘’De afgelopen 4 jaar zijn we als Securify flink gegroeid. Kees heeft hierin een grote rol gespeeld en de basis voor groei gelegd. Mensen in hun kracht zetten is waar ik persoonlijk in geloof. Door Kees deze kans te geven zet ik hem en mezelf in onze kracht. Kees is een echte verbinder op meerdere niveaus, van ontwikkelaars tot leidinggevenden. Dit helpt hem in zijn nieuwe rol als Managing Director. Ik heb dan ook alle vertrouwen dat hij het bedrijf naar een hoger niveau gaat tillen en kan met een gerust mij focussen op Threat Fabric waar mijn andere passie ligt’’.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!