TIE Kinetix sluit overeenkomst met Olympia

02-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

TIE Kinetix sluit overeenkomst met Olympia

 

TIE Kinetix kondigt aan dat Olympia, een Nederlands wervingsbureau en leverancier van de Gemeente Amsterdam, een tweejarige SaaS-overeenkomst met het bedrijf heeft gesloten voor het verzenden van e-facturen naar Nederlandse overheidsinstanties via FLOW Partner Automation. De overeenkomst versterkt de positie van TIE Kinetix als speler voor business-to-government (B2G) e-facturatie in Nederland en zet de opwaartse trend van het bedrijf om groei te realiseren via bestaande accounts voort.

Als officieel PEPPOL Access Point met het grootste handelspartnernetwerk van Nederland is TIE Kinetix dé dienstverlener voor Nederlandse overheidsinstanties en hun leveranciers. Het bedrijf heeft met name in het afgelopen jaar een toenemende belangstelling voor de dienstverlening ervaren en verwacht dat deze vraag zal blijven toenemen.

"We kijken uit naar de komst van Olympia, en we zijn ook verheugd om te zien dat onze strategische inspanningen met de Gemeente Amsterdam en andere grote accounts effect hebben", zegt Jan Sundelin, CEO, TIE Kinetix. "Steeds meer leveranciers realiseren zich de toegevoegde waarde van het implementeren van een eigen e-facturatie oplossing, en de beslissing wordt een stuk eenvoudiger als ze zien dat al hun huidige en potentiële klanten al zijn aangesloten op ons FLOW platform."

Met FLOW zal Olympia profiteren van een snelle en eenvoudige implementatie en een gestroomlijnd order-to-cash proces met bestaande klanten in de publieke sector. Tegelijkertijd zullen zij zich in een ideale positie bevinden om hun klantenbestand uit te breiden en nieuwe zakelijke relaties aan te gaan binnen en buiten Nederland. TIE Kinetix biedt alle leveranciers in de publieke sector hetzelfde gemak en verwacht dat dit samen met de stijgende vraag naar e-facturatie zal leiden tot een toename van nieuwe business via bestaande accounts.

Terug naar nieuws overzicht
Software