Witold Kepinski - 01 juli 2021

CloudLand ondersteunt MSP met Webroot security toepassingen

CloudLand kondigt een samenwerking aan met Webroot om next generation security oplossingen voor het MKB en MSP’s in de Benelux te leveren. De oplossingen van Webroot zijn speciaal gebouwd voor MSP's en het MKB en stoppen geavanceerde bedreigingen zoals ransomware, phishing en virussen op endpoint-, netwerk- en gebruikersniveau. Met behulp van Webroot-oplossingen kunnen MSP's hun bedrijf en dat van hun klanten beschermen, en bovendien de kansen voor nieuwe en terugkerende inkomsten verhogen.

CloudLand biedt vanaf nu de onderstaande Webroot-oplossingen die eenvoudig kunnen worden beheerd en gestroomlijnd via de Webroot Business Management Console:

Webroot Business Endpoint Protection levert volledig geautomatiseerde endpoint detectie, preventie, bescherming en herstel. Het maakt op unieke wijze gebruik van de kracht van cloud computing en real-time machine learning om de endpoint bescherming van elk afzonderlijk systeem continu te bewaken en aan te passen aan de unieke bedreigingen waarmee het systeem en de gebruiker worden geconfronteerd.

Webroot DNS Protection geeft organisaties volledig inzicht in de security en connectie log data, policy management en internettoegangscontrole voor al hun uitgaande DNS-verzoeken.

Webroot Security Awareness Training biedt continue, relevante en meetbare educatie en tests die bedrijven nodig hebben om risicovol gebruikersgedrag te minimaliseren.

"We zijn verheugd om samen te werken met CloudLand, en MSP's de cruciale security-lagen te bieden waarmee ze zich kunnen verdedigen tegen moderne aanvallen zoals ransomware en geavanceerde phishing-campagnes", zegt John Ansell, VP, Sales, EMEA + APAC, Carbonite + Webroot.

“Webroot is alweer een uitstekende toevoeging aan ons portfolio”, aldus Lex Fabistas (foto), Managing Director bij CloudLand. “Omdat Webroot ook nog eens naadloos aansluit op de belangrijkste RMM en PSA leveranciers stellen we MSP's in staat hun activiteiten te stroomlijnen en hun bedrijf effectiever te laten groeien.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!