BPSOLUTIONS scoort in Giarte IT Xperience Monitor 2021

BPSOLUTIONS CCO Ronald van Heek (links) en CEO Mark de Groot (rechts)

01-07-2021 | door: Redactie

BPSOLUTIONS scoort in Giarte IT Xperience Monitor 2021

De Nederlandse Cloud & Managed Services Provider BPSOLUTIONS heeft als nieuwkomer direct de 1e plaats weten te bemachtigen in de meeste metrics in de prestigieuze IT Xperience Monitor van Giarte, de jaarlijkse, onafhankelijke vergelijking van klanttevredenheid in uitbestedingsrelaties.

BPSOLUTIONS, een IT Service Provider dat zich focust op de mission critical IT, nam voor het eerst deel aan de Giarte Xperience monitor en wist deze plek te bemachtigen door de wijze waarop zij samen met de klant hun IT up and running houden.

BPSOLUTIONS heeft de hoogste score behaald op onder andere Customer Delight (92), Competenties (94), Klantgerichtheid (93) en Tevredenheid met Managed Services (9,2). “Het is geweldig om op deze manier beoordeeld te worden door je klanten, daar doen we het met het hele team toch voor.”, aldus Mark de Groot, CEO van BPSOLUTIONS. “Ruim 2 jaar geleden hebben we onze strategie aangescherpt en bouwen we elke dag aan onze missie om de wereld een beetje slimmer te maken. Dit doen we vooral door samen met de klant aan de slag te gaan, door goed te luisteren, door advies te geven hoe onze klanten écht vooruitgang kunnen boeken en door klantteams zo in te richten dat we altijd klaar staan voor onze klanten’. Klanttevredenheid staat hierbij zeer hoog in het vaandel en vandaag zien we hiervan het resultaat”

Unieke prestatie
Gisteren presenteerde Giarte de uitkomsten van het jaarlijkse onderzoek naar de belangrijkste spelers in de Nederlandse IT markt. Het onderzoek brengt de belangrijkste spelers binnen de IT branche in Nederland in kaart waarbij inzichtelijk wordt gemaakt welke spelers welke speerpunten hebben en hoe zij op hun competenties en klantgerichtheid worden beoordelend door hun klanten. Dit met als doel de samenwerkingen te verbeteren tussen beide partijen.

BPSOLUTIONS zorgt ervoor dat de mission critical IT van bedrijven altijd up and running is en blijft, en dat bedrijven future proof zijn met Data & AI mogelijkheden. “We zien vaak dat bedrijven veel data in huis hebben en dat er veel data extern verkrijgbaar is. Maar alleen door ervoor te zorgen dat je weet hoe je de juiste data écht voor je kan laten werken, zet je die stappen voorruit waar je als bedrijf het verschil mee gaat maken”, aldus Mark.

Linda van ’t Klooster, Head of Research bij Giarte: “BPSOLUTIONS maakt een mooie entree in de IT Xperience Monitor. Op meerdere metrics scoren zij het hoogste van alle IT-providers. Daar mogen ze zeer trots op zijn.”

Terug naar nieuws overzicht