Witold Kepinski - 05 juli 2021

Zebra Technologies koopt robotic specialist Fetch

Zebra Technologies koopt robotic specialist Fetch image

Zebra Technologies heeft aangekondigd dat het van plan is om Fetch over te nemen, een pionier in on-demand automatisering. De Autonomous Mobile Robots (AMR's) van Fetch worden gebruikt voor geoptimaliseerde orderverzameling in fulfilmentcentra en distributiecentra, just-in-time materiaallevering in productiefaciliteiten en automatisering van handmatige materiaalverplaatsing in elke faciliteit.

Fetch beschikt over een groot portfolio van AMR's en biedt naadloze integratie met magazijn- en productiesystemen zonder dat er wijzigingen aan faciliteiten of infrastructuur nodig zijn. Workflow Builder, Fetch's drag-and-drop workflowontwikkelingsstudio, maakt kant-en-klare automatisering mogelijk, zodat klanten en partners geautomatiseerde material handling-workflows kunnen implementeren in uren in plaats van maanden.

De AMR's van Fetch Robotics helpen de impact van arbeidstekorten te verminderen door de doorvoer, efficiëntie en productiviteit te verbeteren terwijl ze samen met mensen werken in fulfilment-, distributie- en productieomgevingen aldus Zebra Technologies.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!