Wouter Hoeffnagel - 07 juli 2021

Adaire Fox-Martin versterkt Google Cloud nieuwe EMEA Cloud President

Adaire Fox-Martin versterkt Google Cloud nieuwe EMEA Cloud President image

Google Cloud stelt Adaire Fox-Martin aan als nieuwe EMEA Cloud President. Adaire geeft vanuit Dublin leiding van de Google Cloud Sales-organisatie voor EMEA, de go-to-market-strategie versterken en het digitale transformatietraject van klanten ondersteunen.

Fox-Martin beschikt over meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van technisch leiderschap en bouwde in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië-Pacific goed presterende teams. Meest recentelijk was Fox-Martin Executive Board Member en President of Global Sales, Services, and Customer Engagement bij SAP, waar ze met succes leidinggaf aan de klantgerichte teams van het bedrijf en deze liet groeien. Voordat ze bij SAP aan de slag ging, bekleedde ze verschillende leidinggevende functies bij Oracle. Fox-Martin zit momenteel in de Raad van Bestuur van datacenter- en colocatieprovider Equinix. In 2020 werd ze voor de vierde achtereenvolgende keer genoemd in Fortune Magazine's Top 50 Most Powerful Women International List.

Google Cloud is onlangs een reeks partnerschappen in Europa aangegaan. Het gaat hierbij om partnerships met bedrijven als Deutsche Bank, Lloyds Banking Group, LVMH, Nokia, Orange, Renault en SEB. Samen met het EMEA-sales leadership team moet Fox-Martin de groei van Google Cloud in Europa versnellen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!