Kyndryl introduceert operationeel model en wereldwijde structuur

Martin Schroeter, CEO Kyndryl

06-07-2021 | door: Redactie

Kyndryl introduceert operationeel model en wereldwijde structuur

Kyndryl, het onafhankelijke beursgenoteerde bedrijf dat zal worden opgericht na de splitsing van de IBM Managed Infrastructure Services-activiteiten, heeft zijn wereldwijde leiderschapsmodel aangekondigd om haar missiekritieke technische expertise naar een bredere set van digitale kernomgevingen op het gebied van technologie.

Deze aankondigingen zijn belangrijke mijlpalen die Kyndryl zullen voorbereiden op toekomstig succes - er verandert niets met de IBM Global Technology Services-activiteiten totdat de verantwoordelijkheid is overgedragen aan het Kyndryl-team. IBM blijft op schema om de spin-off tegen het einde van het jaar af te ronden.

"Kyndryl ontmoet klanten waar ze zich op hun digitale transformatietraject bevinden, met een slank en gefocust team dat beschikt over de kritische vaardigheden waarvan ze afhankelijk zijn om te slagen", aldus Martin Schroeter (foto), Chief Executive Officer van Kyndryl. "Onze landleiders en managementpartners zullen in staat worden gesteld om nauw samen te werken met klanten, snelle beslissingen te nemen en toegang te krijgen tot het beste wereldwijde talent in de branche. Hun missie zal zijn om Kyndryl centraal te stellen in de vooruitgang voor onze klanten."

Kyndryl zal een vereenvoudigd wereldwijd leiderschapsmodel implementeren voor belangrijke markten die meer dan driekwart van de omzet van Kyndryl vertegenwoordigen.

De nieuw aangestelde leiders van Kyndryl zijn:

Tosca Colangeli , President van Kyndryl Verenigd Koninkrijk en Ierland
Xerxes Cooper , voorzitter van Kyndryl Canada
Paolo Degl 'Innocenti, president van Kyndryl Italië
Luis Roca Fernandez , president van Kyndryl Spanje en Portugal
Markus Koerner , president van Kyndryl Duitsland
Matt Milton , president van Kyndryl Verenigde Staten
Kerry Purcell , president van Kyndryl Australië en Nieuw-Zeeland
Philippe Roncati, president van Kyndryl Frankrijk
Lingraju Sawkar, president van Kyndryl India
Takashi Uesaka , president van Kyndryl Japan

De landpresidenten van Kyndryl zijn doorgewinterde leidinggevenden met aanzienlijke ervaring in hun markten en die hebben gewerkt met veel van 's werelds grootste ondernemingen. Deze senior leiders zullen onze klanten wereldwijde best practices leveren en toonaangevende technologieën en innovaties inzetten.

Daarnaast kondigde Kyndryl aan dat Rick Ruiz Kyndryl's Strategic Markets President zal worden en de activiteiten van Kyndryl in alle andere landen zal leiden. Ruiz, een ervaren IBM sales en technology executive, heeft gediend als algemeen manager voor IBM's Global Technology Services-activiteiten in Europa , Azië-Pacific en het Midden-Oosten en Afrika , en heeft ook leiding gegeven aan IBM's Business Continuity and Resiliency Services.

Global Practices
Kyndryl kondigde ook aan dat het zes wereldwijde managed services-praktijken en een advies- en implementatieservicespraktijk zal creëren ter ondersteuning van onze klanten, die managed services, adviesdiensten en implementatie zullen samenbrengen.

"Door meerdere aanbiedingen in deze zes praktijken te integreren en onze missiekritieke systeemmogelijkheden toe te passen op een bredere digitale omgeving, zullen we goed gepositioneerd zijn om onze klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie", zei Kyndryl Group President Elly Keinan . "Deze praktijken zullen het meest ervaren talent in onze branche gebruiken om het succes van onze klanten te ondersteunen."

De zes wereldwijde practices zijn:

Cloud
Applications, Data & AI
Security & Resiliency
Core Enterprise & zCloud
Network & Edge
Digital Workplace

Kyndryl kondigde ook de Kyndryl Advisory and Implementation services-praktijk aan, die een groep senior business en technology executives zal omvatten die Kyndryl-klanten kunnen adviseren over best-in-class digitale omgevingen en de adoptie en integratie van geavanceerde technologieën.

Het Corporate Team
Kyndryl heeft een senior leiderschapsteam samengesteld dat put uit uitvoerend talent in de IT-industrie en in belangrijke industriesectoren.

"We stellen een uitstekend team samen dat niet alleen ervaring heeft met technologie, maar ook met het zijn van een klant van technische diensten", zei Schroeter. "Dit team begrijpt wat het betekent om consequent gefocust te zijn op een klantgericht model en hoe te investeren in mensen en talent om dat model tot leven te brengen."

Het senior leiderschapsteam bestaat momenteel, naast Schroeter, Group President Keinan en Strategic Markets President Ruiz, uit:

Nelly Akoth , Chief Transformation Officer
Michael Bradshaw , Chief Information Officer
Maryjo Charbonnier , Chief Human Resources Officer
Vineet Khurana , Controller
Una Pulizzi , Global Head of Corporate Affairs
Edward Sebold , algemeen adviseur
Antoine Shagoury , Chief Technology Officer
Maria Bartolome Winans , Chief Marketing Officer
Kyndryl zal in de nabije toekomst meer details over haar organisatie bekendmaken.

Terug naar nieuws overzicht