IT-dienstverlener KEMBIT gaat partnership aan met Thinkwise

08-07-2021 | door: Wouter Hoeffnagel

IT-dienstverlener KEMBIT gaat partnership aan met Thinkwise

IT-dienstverlener KEMBIT start een partnership met low-code softwareleverancier Thinkwise. Het bedrijf kan klanten hierdoor beter helpen met het moderniseren van hun core enterprise systemen.

Limburgse KEMBIT ondersteunt organisaties met het professionaliseren van hun IT-infrastructuur en informatievoorziening. Met ruim 125 medewerkers en vier kantoren heeft het bedrijf veel expertise in huis rond applicatieontwikkeling, data-analyse, werkplekdienstverlening en IT-security. Door het nieuwe partnership met Thinkwise voegt het daar enterprise low-code softwareontwikkeling aan toe. Hiermee is KEMBIT in staat om sneller en met minder complexiteit software voor klanten te realiseren, waarmee zij hun belangrijkste bedrijfsprocessen kunnen ondersteunen en moderniseren.

Inflexibel en verouderd

"We zien dat veel organisaties nog legacy-software gebruiken," zegt Roger Smeets, Business Unit Manager Consultancy en Applications bij KEMBIT. “Applicaties zijn vaak inflexibel en verouderd, maar toch vinden zij het lastig om er afscheid van te nemen. Met Thinkwise kunnen we deze bestaande core-systemen moderniseren, flexibel maken en digitaal transformeren. Bovendien realiseren we applicaties die technologisch niet verouderen, en dat op een snelle en betaalbare manier.”

Voor KEMBIT is het partnership met Thinkwise een belangrijke aanvulling op de bestaande dienstverlening. Bedrijven hebben steeds meer behoefte aan op maat gemaakte softwareoplossingen waarmee ze hun dienstverlening kunnen verbeteren en de concurrentie kunnen voorblijven.

Strategische keuze

“Wij zijn trots op de strategische keuze van KEMBIT voor Thinkwise,” zegt Rogier van Konijnenburg, sr. Partner Manager van Thinkwise. “Met ons platform kunnen zij hun klanten veel sneller helpen bij het ontwikkelen van van core business-software, en bovendien helpen bij het moderniseren van hun legacy. Thinkwise is daar uitermate geschikt voor.”

Terug naar nieuws overzicht
Security