Witold Kepinski - 08 juli 2021

Exclusive Networks neemt Ignition Technology over

Exclusive Networks neemt Ignition Technology over image

Exclusive Networks, een cyberbeveiligingsspecialist voor digitale infrastructuur, heeft aangekondigd dat het Ignition Technology heeft overgenomen. De overname versterkt Exclusive als een gespecialiseerde distributiepartner voor opkomende cybersecurity-innovators, en creëert een toegewijde operatie die gericht is op jongere technologiebedrijven die op zoek zijn naar een doorbraak op de wereldmarkt.

Ignition wordt de merkentiteit voor het versnellen van de voortgang van nieuwe en disruptieve leveranciers wanneer ze uit de late opstartmodus komen en een wereldwijde markt moeten aanspreken. Voor dit doel zal Ignition wereldwijd worden ontwikkeld als springplank voor nieuwe leveranciers en technologieën, terwijl Exclusive Networks het pad blijft voor wereldwijde schaal en hypergroei.

Jesper Trolle (foto), CEO van Exclusive Networks, zei over de lancering van het initiatief en de overname: "Dit is een opwindend en met voorbedachten rade ontworpen plan om onze diensten te verdubbelenvoor startende leveranciers op een innovatieve en ontwrichtende manier, met een toegewijde en onderscheidende waardepropositie. We hebben een sterke stamboom en reputatie in het op de markt brengen van nieuwe en ontwrichtende cyberbeveiligingstechnologieën, waardoor opkomende leveranciers groeien en opschalen van marktuitdagers tot marktleiders. Deze leveranciers hebben verschillende behoeften en verwachtingen, afhankelijk van waar ze zich in hun groeitraject bevinden. Met Ignition vergroten we onze waarde voor opkomende leveranciers en creëren we een gerichte, gedefinieerde en toegewijde propositie. Door een aparte entiteit op te richten, kunnen we een wereldwijd lanceerplatform bieden voor deze opkomende start-ups, terwijl we onze belangrijkste focus op de specifieke behoeften van onze gevestigde en scale-out leveranciers behouden.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!