Mendix World maakt bestseller-auteur Simon Sinek bekend als keynote spreker

11-07-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Mendix World maakt bestseller-auteur Simon Sinek bekend als keynote spreker

Mendix kondigt aan dat Simon Sinek, bestseller-auteur en business consultant, keynote spreker is tijdens Mendix World 2021, met als thema ‘Makers Assemble’. Sinek is een internationaal erkend spreker en schrijver van boeken over inspiratie, zakendoen en ondernemerschap.

Sinek deelt inzichten voor leiders die uitzonderlijke teams willen bouwen en behouden. In een zakelijke omgeving die wordt gekenmerkt door disruptie en continue verandering, staat Sinek met zijn benadering bekend om het inspireren van organisaties en professionals om succesvol te zijn. Daarvoor worden oneindige iteratieve verbeteringen en grote betrokkenheid boven de minder duurzame en eindige maatstaven voor winnen en verliezen gesteld.

De eerdere TEDx Talk van Sinek ‘How great leaders inspire action’ is met meer dan 55 miljoen views de op één na populairste TED-talk ooit. Ook sprak Sinek eerder op de Global Compact Leadership Summit van de VN en presenteerde zijn ideeën aan verschillende Amerikaanse overheidsorganisaties. Sinek adviseerde ook verschillende wereldwijde organisatie zoals Ernst & Young, JetBlue Airways, de Wall Street Journal en Walt Disney Co. Zijn meest recente bestseller is The Infinite Game. Hierbij worden lezers geïnformeerd over hoe zij succesvol kunnen zijn in een zakelijke omgeving die wordt gekenmerkt door grote disruptie, onduidelijke regels en voortdurende verandering.

In gesprek met JOhan den Haan

Sinek gaat op donderdag 9 september tijdens Mendix World in gesprek met Johan den Haan, chief technology officer bij Mendix. Den Haan heeft vanaf de start bij Mendix het R&D team geleid bij het bouwen van het cloud-native, modelgedreven platform voor software-ontwikkeling. "Inspiratie, uitvoering en toestemming om snel te falen en te herhalen zijn essentiële ingrediënten die zorgen voor succesvolle applicaties", zegt den Haan. “Sineks diepgaande kennis van speltheorie en zijn karakterisering van ‘infinite games’ zijn relevant voor allerlei soorten ‘makers’ en strategen, vooral in een snel evoluerend gebied als low-code. Vanaf de start van Mendix wilden we een duurzaam platform creëren dat de manier waarop software wordt gebouwd en gebruikt verandert. Het is een langetermijnvisie die goed aansluit bij het idee van een ‘infinite game’, waar de innovatie nooit eindigt. Ik kijk uit naar een levendige discussie met Simon die ongetwijfeld inspirerend zal zijn voor onze hele community.”

Mendix World 2021 is de grootste wereldwijde bijeenkomst van low-code experts, technologiepioniers, zakelijk leiders, analisten en software-ontwikkelaars. Zij delen ervaringen op het gebied van digitalisering met low-code software-ontwikkeling. Deelnemers die geïnteresseerd zijn in verschillende digitale oplossingen in diverse branches kunnen kiezen tussen live Q&A's, leertrajecten, demo’s en kleinschalige groepsbijeenkomsten van solution architects, bedrijfsstrategen en IT-experts. Duizenden deelnemers worden verwacht.

Aanmelden voor Mendix World 2021 kan hier. Meer informatie over Simon Sinek is hier beschikbaar.

Terug naar nieuws overzicht