Wouter Hoeffnagel - 12 juli 2021

Liber Dock sluit zich als kennispartner aan bij Dutch Cloud Community

Liber Dock sluit zich als kennispartner aan bij Dutch Cloud Community image

Liber Dock, een gespecialiseerd advocatenkantoor op het gebied van (corporate) arbeidsrecht en pensioen, sluit zich als kennispartner aan ij Dutch Cloud Community. Linda Brouwer, Senior Counsel bij Liber Dock, deelt haar kennis en ervaring met een te formeren HR werkgroep binnen het netwerk van Dutch Cloud Community.

In de ontwikkeling van een netwerk als de Dutch Cloud Community is het belangrijk om op de verschillende disciplines goed onderling contact en kennisuitwisseling te hebben. Zo zijn er al voor verschillende disciplines werkgroepen en samenwerkingen opgezet. Met een HR-team is Dutch Cloud Community in staat om arbeids-(recht)vraagstukken niet alleen sneller te signaleren maar ook meer sector breed aan nieuwe oplossingen en inzichten te werken.

Linda Brouwer, Advocaat/Senior Counsel Liber Dock: “Kennisdeling is een vast onderdeel van het Liber Dock business concept en de samenwerking met Dutch Cloud Community past perfect bij ons profiel. Ik kijk er zéér naar uit ervaringen vanuit HR-professionals te horen en vanuit verschillende invalshoeken in deze werkgroep oplossingen of de beste aanpak in de praktijk te bespreken.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!