Sogeti Nederland is Microsoft partner van het jaar 2021

10-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Sogeti Nederland is Microsoft partner van het jaar 2021

Microsoft heeft de winnaars en finalisten van de 2021 Microsoft Partner of the Year Awards bekendgemaakt. Met de cloud-oplossingen voor onder andere Gemeente Amsterdam en Rabobank mag Sogeti zich de beste Microsoft partner van Nederland noemen.

Bij de toekenning van de jaarlijkse Microsoft partner awards is Sogeti erkend als beste partner in Nederland. Mede dankzij de transitie naar 19.000 Microsoft cloud werkplekken voor gemeente Amsterdam en de implementatie van het low-code Power Platform voor 30.000 Rabobank gebruikers onderstreept Sogeti het succes van Microsoft voor vele tienduizenden gebruikers in Nederland.

“Het jaar van de coronacrisis heeft Sogeti als geen ander laten zien wat de waarde is van technologie en hoe vele gebruikers profiteren van innovatieve manieren van digitaal samenwerken in een Microsoft omgeving. Sogeti onderscheidt zich met diepgaande en uitgebreide expertise. Mede daarom vertrouwen klanten als Rabobank, gemeente Amsterdam en inmiddels vele anderen zoals PostNL, Eneco, TU-Delft, ASML, Gasunie, Achmea, Ministerie van Buitenlandse Zaken en PGGM op de Sogeti dienstverlening in een Microsoft omgeving”, zegt Hermien Roebersen, partner lead in de directie bij Microsoft in Nederland.

“Met het winnen van de titel ‘Microsoft Partner of the Year’ voegen we alweer een mooie award toe. Daar zijn we enorm trots op. Tegelijkertijd blijven wij voortdurend investeren in kennis en kunde op het vlak van Microsoft clouddiensten. Mijn grote dank gaat uit naar de vele Sogetisten die zich afgelopen jaar op een geweldige manier hebben ingezet voor de implementatie van Microsoft O365 en Azure cloud services bij onze klanten. Dankzij deze inzet is onze Microsoft dienstverlening met maar liefst 23% gegroeid in het afgelopen half jaar. Met al deze mooie oplossingen willen wij écht impact maken op de maatschappij, onze klanten en onze Sogetisten, vertelt Marco van den Brink, Head of Sales van Sogeti in Nederland.

Microsoft Inspire

De jaarlijkse onderscheidingen erkennen Microsoft-partners die uitmuntendheid aantonen in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie. Prijswinnaars en finalisten van over de hele wereld zullen worden erkend op de volledig digitale Microsoft Inspire dat tusen 14-15 juli 2021 plaats zal vinden.

Dit jaar erkende Microsoft partners in 56 categorieën ter ere van elk van de oplossingsgebieden, industrieën en sectoren wereldwijd waarin Microsoft-technologieën worden gebruikt. Dit jaar werden verschillende nieuwe prijzen en categorieën aangekondigd, waaronder een nieuwe categorie Social Impact, die gemeenschapsrespons, inclusie en duurzaamheid omvat.

Microsoft selecteerde de finalisten en winnaars voor alle Partner of the Year Awards uit meer dan 4.400 nominaties verzameld uit meer dan 100 verschillende landen wereldwijd. Aanvragers werden beoordeeld op hun toewijding aan klanten, de impact van hun oplossing op de markt en het voorbeeldige gebruik van Microsoft-technologieën.

"Het aankondigen van de winnaars en finalisten voor de Partner of the Year Awards is elk jaar een hoogtepunt voor ons", zegt Rodney Clark, corporate vice president, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief, Microsoft. “Deze bedrijven brengen innovatieve oplossingen voor complexe zakelijke uitdagingen en bieden hun klanten digitale transformatiemogelijkheden van cloud tot edge. Proficiat aan elke winnaar en finalist met deze geweldige prestatie.”

Aanvullende details over de Microsoft 2021 Partner of the Year Awards zijn beschikbaar in een bijgewerkt Microsoft Partner Network-blog: https://blogs.partner.microsoft.com/mpn/congratulations-to-the-2021-microsoft-partner-of-the -jaar-awards-winnaars-en-finalisten .

De volledige lijst met categorieën, winnaars en finalisten, inclusief de Microsoft Country Partner of the Year Award-winnaars voor 2021, is beschikbaar op https://partner.microsoft.com/en-us/inspire/awards .

Terug naar nieuws overzicht
Software