ABBYY kondigt samenwerking aan met First Consulting

12-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

ABBYY kondigt samenwerking aan met First Consulting

ABBYY, een Digital Intelligence bedrijf, kondigt een samenwerking aan met First Consulting. First Consulting is een Pan-Europese consultancyorganisatie die met een team van gedreven consultants operationele prestaties van haar klanten verbetert door strategie te vertalen naar innovatieve oplossingen.

Het adviesbureau is actief in verschillende sectoren en werkt met een breed scala aan klanten in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië, zoals Philips, Vodafone, Heineken en vele anderen. Via deze samenwerking zal First Consulting alle Content Intelligence en Process Intelligence oplossingen van ABBYY, waaronder Vantage en Timeline, distribueren aan haar klanten in Nederland.

Volgens European Intelligent Process Automation Software Forecast, 2020-2024 van IDC zullen de inkomsten uit intelligente procesautomatisering in de Benelux in 2019-2024 met 16,7% stijgen tot 737 miljoen dollar. Om aan deze stijgende vraag te voldoen, bundelen First Consulting en ABBYY hun krachten.

"First Consulting en ABBY delen dezelfde doelstellingen - bedrijven helpen efficiënter te werken met behulp van de beste intelligente automatiseringsoplossingen in hun klasse. Door de technologieën van ABBYY te combineren met onze RPA-diensten, kunnen we meer waarde creëren voor onze klanten", zegt Maarten Nelissen, Senior Principal en Chapter lead RPA bij First Consulting.

"Er is op de Nederlandse markt een sterk stijgende vraag naar ondersteuning bij het verbeteren van processen en het verkrijgen van meer toegang tot gegevens die in documenten zijn opgesloten. First Consulting staat hoog aangeschreven voor het leveren van meetbare en duurzame resultaten bij dergelijke uitdagingen. Ons Digital Intelligence-platform past uitstekend bij hun aanbod en we kijken ernaar uit om samen te werken," aldus Robert Bien, Head of Sales, Benelux & Nordics bij ABBYY.

Terug naar nieuws overzicht
Software