Witold Kepinski - 12 juli 2021

Nuvias Digital biedt een suite van channel support en sales tools

Nuvias Digital biedt een suite van channel support en sales tools image

De Nuvias Group, een gespecialiseerde IT-distributeur, kondigt Nuvias Digital aan – een suite van channel support en sales tools, toegankelijk via een enkele login, ontworpen om kanaalpartners te faciliteren.

Nuvia Digital biedt digitale ondersteuning die de klantervaring verbetert en de weg vrijmaakt voor klantensucces aldus Nuvias. Door de beste tools te ontwikkelen en te selecteren, biedt Nuvias een toolset die het werken met Nuvias en zijn leverancierspartners niet alleen gemakkelijker maakt, maar die partners ook de faciliteiten geeft om hun bedrijf te ontwikkelen en op de markt te brengen, en hun groei op te bouwen en te ondersteunen.

Nuvias Digital biedt partners een keuze aan tools die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van diverse bedrijven, om hen te helpen de volgende golf van kanaalgroei aan te gaan. Deze modulaire benadering van de toolset biedt een basis voor toekomstige ontwikkeling en keuze voor partners, waarbij wordt ingespeeld op de behoeften van een reeks diverse partnerbedrijven.

Lees meer details op de website van Nuvias.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!