Redactie - 12 juli 2021

Visma neemt iASSET over

Visma neemt iASSET over image

Visma, speler in cloud software bedrijfsoplossingen, neemt iASSET over, leverancier van IT-oplossingen die een compleet overzicht bieden van alle objecten in de openbare ruimte; van wegen en bruggen tot bomen en openbare verlichting.

Visma is de afgelopen jaren sterk gegroeid op de Nederlandse markt. Visma heeft nu een omzet van meer dan 350 miljoen euro en telt ruim 2500 medewerkers in de Benelux. Met de overname van iASSET zet Visma zijn opmars in Nederland voort en versterkt het zijn positie op de Europese markt.

“We zijn erg enthousiast over de toetreding van iASSET tot de Visma-familie. iASSET heeft een portfolio van oplossingen die zeer goed passen bij onze huidige producten en diensten, met name in Visma Roxit en Visma Circle voor de (semi-)overheidsmarkt. We zijn ook van mening dat andere Visma-klanten veel kunnen profiteren van de SaaS-oplossingen die iASSET kan bieden”, zegt Carsten Boje Møller, Division Director van Visma Custom Solutions.

"We kijken er erg naar uit om de krachten te bundelen met Visma. Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om ons huidige pad van groei en professionalisering te versnellen. Overal ter wereld zie je een toenemende behoefte aan asset management systemen zoals iASSET om objecten in de openbare ruimte te beheren en onderhouden. Als een van de toonaangevende systemen op het gebied van technologie, innovatie en markt, geloven we dat we onze kennis, producten en marktaanwezigheid nog sneller kunnen uitbreiden door de krachten van Visma en iASSET te bundelen”, zegt Robbert Bloksma, Managing Director bij iASSET

iASSET zal toetreden tot Visma's Custom Solutions Division naast Visma Connect, Visma Roxit, Visma Visma Circle en Khonraad, en zal de aanwezigheid van Visma in de Benelux op het gebied van e-government versterken.

iASSET zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. Als onderdeel van de Visma-familie zal iAsset nauw samenwerken met Visma Roxit en zal de organisatie samenwerken met andere Visma-bedrijven in het (semi-)overheidsecosysteem.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!