Routz wordt eerste gespecialiseerde Cisco DevNet partner in Nederland

Daan de Groot, Head of Partner Organization Cisco Nederland

13-07-2021 | door: Witold Kepinski

Routz wordt eerste gespecialiseerde Cisco DevNet partner in Nederland

Routz is de eerste Cisco DevNet gespecialiseerde partner in Nederland. De DevNet specialisatie geeft Routz de mogelijkheid zich te onderscheiden met maatwerkdienstverlening op de gebieden van softwareontwikkeling, netwerkautomatisering en applicatie-integratie.

Het Cisco DevNet specialisatieprogramma is in 2020 wereldwijd geïntroduceerd om de softwarekennis en -vaardigheden van engineers en IT-professionals bij de Cisco-partners te vergroten en te certificeren op het gebied van programmeren, applicatieontwikkeling, DevOps en automatisering.

Begin 2020 zijn de Routz-engineers gestart met het behalen van individuele DevNet-certificeringen. Inmiddels ondersteunen meer dan 15 gecertificeerde Cisco DevNet engineers klanten bij hun infrastructuurtransitie en -integratie. Door te programmeren tegen open Cisco API’s kunnen specifieke processen snel en doeltreffend worden geautomatiseerd. Ook is het mogelijk om integraties te maken met backend systemen, gebouw managementsystemen of met primaire applicatie- en communicatieprocessen.

Daan de Groot (foto), Head of Partner Organization Cisco Nederland: “Digitalisering vraagt om constante verscherping en verdieping van kennis en specialisatie. Met de Cisco DevNet specialisatie kiest Routz voor een duidelijke route naar de toekomst voor softwareontwikkeling met een focus op automatisering en applicatie-integratie. Routz behoort als eerste Nederlandse partner tot een select gezelschap wereldwijd dat zich met deze DevNet specialisatie onderscheid, een mooie mijlpaal.”

Cisco DevNet is Cisco's ontwikkelaarsprogramma dat developers en IT-professionals helpt applicaties te schrijven en integraties te ontwikkelen met Cisco-producten en platforms via API's. Cisco DevNet omvat producten van Cisco op het gebied van software-defined networking, security, cloud, datacenters, mobility, Internet of Things, collaboration, services en open-source softwareontwikkeling. De site developer.cisco.com biedt ook leer- en sandboxomgevingen en videoseries voor wie wil leren coderen en apps wil testen.

Terug naar nieuws overzicht
Software