Witold Kepinski - 13 juli 2021

Coolblue opent eerste winkel in Duitsland

Coolblue opent eerste winkel in Duitsland image

Coolblue opent eind dit jaar zijn eerste winkel in Duitsland. Daarnaast opent de online retailer dit jaar nog eens 5 winkels in België en Nederland. Hierdoor staat de teller eind dit jaar op minstens 20 Coolblue-winkels.

Eind dit jaar opent Coolblue zijn eerste winkel in Duitsland. Op een oppervlakte van 2.600 m² kunnen klanten er meer dan 1.000 producten zelf uitproberen, langskomen voor advies, reparaties en het ophalen van online bestellingen. De eerste Duitse Coolblue-winkel komt in hartje Düsseldorf, in het winkelcentrum Kö-Bogen II. Dit gebouw staat bekend om zijn gigantische groene gevel. Het is zelfs de groenste gevel van Europa, gemaakt van maar liefst 30.000 planten.

Opmars in Duitsland
Eén jaar geleden ging Coolblue succesvol met zijn eigen infrastructuur de Duitse grens over. Inmiddels heeft de online retailer in Noordrijn-Westfalen zijn eigen bezorgnetwerk, installatiedienst en fietsnetwerk al flink uitgebouwd. Met de opening van zijn eerste winkel zet Coolblue zijn opmars in Duitsland verder.

6 winkelopeningen in 2021
Naast de eerste winkel in Duitsland opent Coolblue dit jaar nog eens 5 winkels. Vorige maand werd de Coolblue-winkel in Almere al geopend en de komende maanden volgen er meer winkels, in onder andere Rotterdam Alexandrium, Kortrijk (België) en Nijmegen.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “De komende tijd openen we nagenoeg iedere maand wel één Coolblue-winkel. Dit doen we natuurlijk voor onze klanten. Zij hebben vaak al een idee welk product ze willen, maar willen het graag nog even ervaren. Wanneer je op zoek bent naar een tv, dan wil je die eerst zelf zien. Zoek je een draadloze speaker, dan wil je eerst even horen hoe die écht klinkt. Binnenkort is dit mogelijk in zo’n 20 grote steden in Nederland, België én Duitsland.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Schneider Electric BN BW start week 27 tm week 29
Schneider Electric BN start week 27 tm week 29

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!