Witold Kepinski - 14 juli 2021

Outpost24 koopt cybersecurity specialist Blueliv

Outpost24 koopt cybersecurity specialist Blueliv image

Outpost24, speler in full-stack cybersecurity assessment, heeft de overname aangekondigd van Blueliv, een toonaangevend bedrijf op het gebied van cyberdreigingsinformatie in Barcelona, Spanje. Deze combinatie zal een van de grootste aanbieders van cyberbeveiliging in Europa creëren en de meest geavanceerde oplossing voor het monitoren van bedreigingenlandschap bieden om bedrijven te helpen bij het identificeren van bedreigingen die zich op hun organisaties richten en de risicoblootstelling drastisch te verminderen.

Volgens Gartner is "threat intelligence evidence-based kennis over bestaande of opkomende bedreigingen of gevaren voor activa. CISO's moeten rekening houden met huidige bedreigingen, maar ook met bedreigingen die zich op de lange termijn kunnen voordoen." Met cybercriminelen die voortdurend hun methoden ontwikkelen om waardevolle en gevoelige informatie van bedrijven te exploiteren, is cyberdreigingsinformatie een belangrijke pijler geworden binnen de verdediging van een organisatie om beveiligingsteams te helpen beschermen tegen geavanceerde aanvallen.

"Het waren 18 moeilijke maanden omdat veel organisaties worstelden om het groeiende aantal kwetsbaarheden en aanvallen uit alle richtingen te verminderen, samen met een gebrek aan context over risico's in relatie tot de externe bedreigingsomgeving", zegt Karl Thedéen, CEO van Outpost24 . “Hierdoor is geautomatiseerde en continue dreigingsinformatie van cruciaal belang geworden. De gecombineerde oplossing stelt onze klanten in staat om risicovermindering te versnellen door hen de bedreigingscontext te geven om prioriteit te geven aan herstelinspanningen en de beveiligingsefficiëntie als nooit tevoren te vergroten/"

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!