Witold Kepinski - 14 juli 2021

HSO finalist voor SCM en Finance 2021 Microsoft Partner of the Year Award

HSO finalist voor SCM en Finance 2021 Microsoft Partner of the Year Award image

HSO is uitgeroepen tot finalist van de Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance 2021 Microsoft Partner of the Year Award. Dit is het tweede jaar op rij dat HSO wordt bekroond in deze categorie, nadat het in 2020 al tot winnaar van de award werd uitgeroepen. Het bedrijf werd geëerd onder een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor het aantonen van uitmuntendheid in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie.

"Het is een eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen, die een afspiegeling is van onze toewijding aan onze klanten en onze nauwe samenwerking met Microsoft. Aldus Peter J. ter Maaten, CEO, HSO. "We zijn er trots op erkend te worden als wereldwijd leider voor Microsoft Dynamics Finance en Supply Chain Management, waarbij we gebruik maken van de volledige kracht van Microsoft-technologie om de bedrijfsprestaties van onze klanten te verbeteren."

Wereldwijd uitmuntend in Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

De Microsoft Partner of the Year Awards onderscheiden Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitmuntend op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd. De awards werden toegekend in verschillende categorieën, waarbij de winnaars werden gekozen uit een reeks van meer dan 4.400 ingediende nominaties uit meer dan 100 landen wereldwijd. HSO werd geprezen voor het wereldwijd leveren van uitmuntende oplossingen en diensten in Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance.

De award wordt toegekend aan partners die uitblinken in het leveren van innovatieve en unieke klantoplossingen gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Supply Chain Management en Finance. HSO toonde consistente, hoogwaardige en voorspelbare service aan Microsoft Dynamics klanten, en hielp hen te zorgen voor aanzienlijke zakelijke voordelen van hun Microsoft Dynamics 365 investeringen, zakelijk leiderschap en succes, met een sterke groei in nieuwe klanten en cloud-inkomsten.

Diepgaande toewijding aan het bouwen van oplossingen van wereldklasse voor klanten

"Ik ben vereerd om de winnaars en finalisten van de 2021 Microsoft Partner of the Year Awards bekend te maken," zegt Rodney Clark, corporate vice president, Global Partner Solutions, Channel Sales en Channel Chief, Microsoft. "Deze opmerkelijke partners hebben een diepe toewijding getoond aan het bouwen van oplossingen van wereldklasse voor klanten - van cloud tot edge - en vertegenwoordigen enkele van de beste en slimste die ons ecosysteem te bieden heeft."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!