AvePoint lanceert haar eerste wereldwijde partnerprogramma

14-07-2021 | door: Witold Kepinski

AvePoint lanceert haar eerste wereldwijde partnerprogramma

AvePoint, een ISV voor gegevensbeheer voor Microsoft 365, kondigt vandaag haar eerste wereldwijde partnerprogramma aan voor alle nieuwe en bestaande partners, daarmee eerdere regionale programma's uitbreidend. Het nieuwe partner programma is ontwikkeld om aan de unieke behoeften te voldoen van verschillende soorten partners, waaronder Managed Service Partners (MSP's), Value Added Resellers (VAR's), cloud consultants en DevOps-partners. Het programma voorziet ze van de technologie en middelen waarmee ze significante omzetmogelijkheden kunnen creëren in de samenwerkings beveiligingsmarkt.

"Het Microsoft-ecosysteem biedt een economische kans voor partners die er doelgerichte services omheen kunnen bouwen met AvePoint-technologieën", aldus Jason Beal, SVP van Global Channel en Partner Ecosystems, AvePoint. "Het aantal actieve Microsoft Teams-gebruikers is sinds het begin van de pandemie met meer dan 100 miljoen toegenomen, waarbij veel van die organisaties genoodzaakt waren om hun digitale transformaties versneld te doorlopen zonder hun beveiligings-, compliance - of data retentieplannen op orde te hebben. Dat is een aangewezen kans voor partners om te helpen bij het consolideren, beschermen en beheren van gegevens tegen blootstelling en verlies."

Het partner programma debuteert slechts enkele dagen nadat AvePoint begon te handelen op de NASDAQ (AVPT), wat de inzet van het bedrijf aantoont om haar bedrijfsmodel te evolueren met de versnelde uitbreiding van het partner kanaal.

"Dankzij onze introductie op de beurs hebben we nu meer dan 250 miljoen contant geld beschikbaar dat gedeeltelijk zal worden gebruikt om ambitieus te investeren in het succes van onze partners en onze gezamenlijke groei, “zei Dr. Tianyi "TJ" Jiang, CEO en medeoprichter, AvePoint, "Het partner kanaal is een van de belangrijkste groei richtingen voor AvePoint, dus we hebben dit een prioriteit gemaakt voor alle afdelingen om zo onze bedrijfsdoelstellingen te realiseren."

Terug naar nieuws overzicht