Witold Kepinski - 15 juli 2021

Arctic Wolf krijgt kapitaalinjectie

Arctic Wolf krijgt kapitaalinjectie image

Arctic Wolf, speler in beveiligingsoperaties, heeft aangekondigd dat het bedrijf een financieringsronde van 150 miljoen dollar heeft uitgevoerd, met Viking Global Investors, Owl Rock, een divisie van Blue Owl Capital, en andere bestaande investeerders. Na deze ronde heeft het bedrijf een waardering van 4,3 miljard dollar behaald.

Door te profiteren van de hypergroei en de sterke vraag naar zijn technologie en diensten, verstevigt Arctic Wolf zijn positie als speler op het gebied van beveiligingsoperaties. Met zijn innovatieve aanpak om het effectiviteitsprobleem van cyberbeveiliging op te lossen, zet Arctic Wolf een nieuwe standaard voor klanten die cyberrisico's willen beëindigen door gebruik te maken van het cloud-native Arctic Wolf Platform en het Concierge Security Team.

Met deze aanzienlijk overtekende kapitaalronde wil Arctic Wolf zijn marktdynamiek blijven versnellen, zijn activiteiten wereldwijd uitbreiden en nieuwe producten en innovatie op de markt brengen om beveiligingsactiviteiten van wereldklasse voor klanten over de hele wereld te bouwen.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!