Pegasystems benoemt Nawal Hamarass tot VP Benelux & Nordics

Nawal Hamarass, Pegasystems

16-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pegasystems benoemt Nawal Hamarass tot VP Benelux & Nordics

Pegasystems, softwareleverancier die complexiteit binnen organisaties doorbreekt, benoemt Nawal Hamarass tot Vice President Benelux & Nordics. Hamarass is in deze functie verantwoordelijk voor het strategische beleid en de bedrijfsvoering van Pegasystems in de Benelux en Nordics.

Nawal Hamarass neemt meer dan 22 jaar ervaring in de IT- en telecomsector mee. Voor haar indiensttreding bij Pega was zij General Manager Alliances & Partnerships, APAC bij Amazon Web Services. Eerder bekleedde ze leidinggevende posities in EMEA en APAC bij toonaangevende organisaties als HP, BT Global Services en Dell EMC waar ze verantwoordelijk was voor directe en indirecte sales afdelingen en commerciële business operations.

“Veel middelgrote en grote organisaties en instellingen in de Benelux-Nordics regio willen hun business vereenvoudigen, stroomlijnen en laten groeien via een multichannel-strategie”, aldus Hamarass. “Ze willen hun digitale transformatie een kickstart geven om zo bedrijfsresultaten te overtreffen. De vraag naar oplossingen die zowel directe als langdurige klantwaarde opleveren groeit dan ook enorm.”

“Samen met het Benelux- en Nordics-team kijk ik ernaar uit om deze organisaties te helpen met het vereenvoudigen van de service richting hun klanten. Door slimmer en sneller te werken kunnen ze de zakelijke complexiteit binnen de organisatie verminderen en directe en langetermijnwaarde voor bedrijfsgroei van hun klanten realiseren. Het is fantastisch om hen samen met de teams in deze ambitie te gaan ondersteunen.”

Terug naar nieuws overzicht
Software