Witold Kepinski - 20 juli 2021

Macaw uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year

Macaw uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year image

Macaw is door Sitecore benoemd tot EMEA Partner of the Year. De award is toegekend op basis van het co-selling succes en het hoge prestatieniveau op elk gebied van de Sitecore business - van marketing tot klantenservice en van productkennis tot het leveren van oplossingen.

Macaw is een Sitecore Platinum Partner en biedt diensten van wereldklasse voor het gehele Sitecore-productportfolio, waaronder: Sitecore Experience Platform, Sitecore Experience Commerce en Sitecore Content Hub.

“We zijn erg trots dat we zijn uitgeroepen tot Sitecore EMEA Partner of the Year”, aldus William van der Pijl, CEO van Macaw. “Het is een geweldige erkenning voor onze inzet en focus op het Sitecore-portfolio, en een mooie beloning voor ons team en hun uitgebreide expertise, kennis en vaardigheden op het gebied van Sitecore-oplossingen en -diensten. We zullen op dit hoge niveau blijven presteren zodat we onze klanten kunnen voorzien van uitzonderlijke dienstverlening, en ze kunnen helpen succesvol te zijn op digitaal gebied, met onderscheidende klantervaringen.”

“Dit is de ultieme onderscheiding voor Sitecore-partners,” zegt Owen Taraniuk, Sitecore SVP Global Partners. “En Macaw heeft als Sitecore-partner een uitzonderlijk prestatieniveau geleverd.”

Met de Partner of the Year Awards wil Sitecore zijn partners eren voor de gespendeerde tijd en gemaakte investeringen om de Sitecore-producten te ontdekken, verkennen en verkopen. Partners die Sitecore helpen om klanten wereldwijd te voorzien van uitzonderlijke ervaringen worden erkend.

Meer informatie over de Sitecore Partner Awards vind je hier.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!