Rubrik benoemt Anneka Gupta als Chief Product Officer

Anneka Gupta

21-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Rubrik benoemt Anneka Gupta als Chief Product Officer

Rubrik, de Zero Trust Data Management Company, heeft Anneka Gupta benoemd tot Chief Product Officer (CPO). Gupta brengt meer dan een decennium aan product- en SaaS-expertise met zich mee.

Gupta komt over van LiveRamp, waar ze President en Head Product and Platforms was. Ze was verantwoordelijk voor productontwikkeling, go-to-market-activiteiten en strategie. In haar tijd bij LiveRamp bekleedde ze een aantal leidinggevende functies, waaronder CPO. Ze heeft een flinke staat van dienst als het gaat om het stimuleren van omzetgroei, het navigeren door uitbreidingen naar nieuwe markten en het toezicht houden op initiatieven op het gebied van diversiteit en inclusie.

“Rubrik heeft een unieke positie in de strijd om de drie grote uitdagingen van data: snel herstel van ransomware, automation van data-operaties en de overgang van data naar de cloud”, zegt Anneka Gupta, de nieuwe CPO bij Rubrik. “Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de leidende positie van Rubrik als het meest innovatieve datamanagementbedrijf.”

Terug naar nieuws overzicht