Quantum verwerft bewakingsportfolio en activa van Pivot3

20-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Quantum verwerft bewakingsportfolio en activa van Pivot3

Quantum kondigt een overeenkomst aan voor de overname van de videobewakingsportfolio en activa van Pivot3, een pionier in hyperconverged infrastructure (HCI) en een speler in intelligente softwareoplossingen voor de beveiligings- en bewakingsmarkten.

De overname brengt een divers portfolio van videobewakingsapparatuur, netwerkvideorecorders (NVR's) en beheerapplicaties samen met een scale-out hyperconverged softwareplatform, dat in de toekomst allemaal zal worden aangeboden onder het Quantum VS-serie productportfolio. Samen met Quantum's huidige lijn van NVR-servers, het StorNext-bestandssysteem en ActiveScale-objectopslag, ronden de Pivot3-toevoegingen een uitgebreid bewakings- en beveiligingsportfolio af, van kleine tot multi-petabyte-implementaties.

"Bewakingscamera's zijn de grootste gegevensgenerator ter wereld en Pivot3 heeft zichzelf gevestigd als een van de leiders op dit gebied door baanbrekend werk te maken van het gebruik van hypergeconvergeerde software voor bewakingsopnamen", zegt Jamie Lerner, voorzitter en CEO. "Deze overname vertegenwoordigt een nieuwe belangrijke stap in de transformatie van Quantum, waardoor het bedrijf een serieuze speler wordt in de videobewakingsmarkt van meerdere miljarden dollars, en ons wereldwijde klantenbestand, verkoopkanalen en technische expertise die specifiek zijn voor deze industrie uitbreidt."

Terug naar nieuws overzicht
Security