Thomson Reuters rolt ONESOURCE Indirect Tax uit op Oracle Cloud

21-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Thomson Reuters rolt ONESOURCE Indirect Tax uit op Oracle Cloud

Oracle heeft aangekondigd dat Thomson Reuters, een toonaangevende aanbieder van zakelijke informatiediensten, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) omarmt heeft als onderdeel van zijn multi-cloudstrategie om zijn indirecte belastingsoftware wereldwijd beschikbaar te maken voor klanten. Daarnaast zal Thomson Reuters de applicatie uitbouwen op Oracle Autonomous Database om processen te vereenvoudigen en prestaties te verhogen met een cloud-first oplossing.

Thomson Reuters ONESOURCE zakelijke cloudoplossingen biedt een uniforme tax en trade engine dat het steeds veranderende fiscale landschap automatiseert. ONESOURCE Indirect Tax Determination, mogelijk gemaakt door Oracle Cloud Infrastructure, blijft het cloudgebaseerde aanbod van Thomson Reuters uitbreiden om klanten over de hele wereld te helpen fiscale transactieberekeningen uit te voeren, van de eenvoudigste tot meest complexe berekeningen.

De ingebouwde beveiliging, hoge beschikbaarheid en superieure prijs-kwaliteitverhouding van OCI helpen klanten over de hele wereld hun transacties te automatiseren zonder zich zorgen te hoeven maken over capaciteitsbeperkingen. Met behulp van het onlangs aangekondigde Oracle Cloud Lift Services-programma, werkte Thomson Reuters nauw samen met Oracle Cloud-engineers die hands-on expertise, technische tools en cloud-engineeringbronnen leverden - zonder extra kosten - om de ontwikkeling van de cloud-native belastingapplicatie te versnellen.

Terug naar nieuws overzicht
Cloud