Between Staffing gaat CJIB tijdelijke ICT-professionals leveren

23-07-2021 | door: Martijn Kregting

Between Staffing gaat CJIB tijdelijke ICT-professionals leveren

Het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) heeft Between Staffing, als een van de zeven gegunde opdrachtnemers, gekozen voor de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-professionals. Between Staffing is onderdeel van HeadFirst Group en zoekt, vindt en contracteert professionals voor interim opdrachten bij grote opdrachtgevers.

De intermediair gaat – samen met CGI, Alten, Corebase, Devoteam en IT Topdogs - het CJIB voorzien van tijdelijk in te zetten professionals. De raamovereenkomst gaat in op 1 oktober 2021 en kent een looptijd van vier jaar. De geraamde totale opdrachtwaarde bedraagt 58 miljoen euro.

Uiteenlopende ICT-expertise

Het CJIB heeft behoefte aan verschillende soorten ICT-expertise, waaronder zeer schaarse. Gerjan Bomhof, account director Between Staffing, is ervan overtuigd aan deze vraag te kunnen voldoen: “Wij hebben in de afgelopen 20 jaar een groot netwerk aan opdrachtgevers, detacheerders en zzp’ers opgebouwd. Hierdoor hebben wij ruime ervaring met het monitoren, herkennen en voorspellen van ontwikkelingen met betrekking tot ICT-profielen. Deze kennis en professionaliteit gebruiken wij om voor het CJIB relevante ontwikkelingen proactief te identificeren, informeren en adviseren, én professionals aan het CJIB te blijven leveren.”

Het CJIB is als uitvoeringsorganisatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid vooral bekend van het innen van verkeersboetes. De instantie int echter ook onder meer schadevergoedingsmaatregelen, dwangsommen en bestuurlijke boetes voor andere overheden. Daarnaast is de instantie verantwoordelijk voor de tenuitvoerlegging van strafrechtelijke beslissingen. Met de uitvoering van deze taken leveren zij een belangrijke bijdrage aan de geloofwaardigheid en het gezag van de overheid.

Bomhof stelt uit te kijken naar een goede samenwerking bij het ondersteunen van het CJIB bij de uitvoering van bovengenoemde taken. “Ons team maakt zich sterk om van dit contract een groot succes te maken.”

Terug naar nieuws overzicht