Rapid7 neemt Threat Intelligence specialist IntSights over

26-07-2021 | door: Witold Kepinski

Rapid7 neemt Threat Intelligence specialist IntSights over

Rapid7, leverancier van beveiligingsanalyses en -automatisering, heeft aangekondigd dat het IntSights Cyber Intelligence. heeft overgenomen, een speler in gecontextualiseerde externe bedreigingsinformatie en proactief herstel van bedreigingen. Volgens de voorwaarden van de overeenkomst zal Rapid7 ongeveer 335 miljoen dollar in contanten en aandelen betalen om IntSights te verwerven, onder voorbehoud van aanpassingen.

Met de digitale transformatie is het aanvalsoppervlak exponentieel toegenomen, waardoor het voor beveiligingsteams een noodzaak is om vroegtijdige, gecontextualiseerde bedreigingsdetectie in hun interne en externe omgevingen te hebben. Toch hebben de meeste beveiligingsteams te weinig middelen en zijn ze overbelast, worden ze overspoeld met een stortvloed aan gegevens uit hun eigen omgeving en worstelen ze met het identificeren van wat onmiddellijke actie vereist.

Met de overname van IntSights zal Rapid7 zijn door de gemeenschap geïnfundeerde dreigingsinformatie en diepgaande kennis van klantomgevingen combineren met de externe dreigingsinformatiemogelijkheden van IntSights. Deze combinatie is bedoeld om klanten een uniform beeld te geven van bedreigingen, monitoring van het aanvalsoppervlak, relevante inzichten en proactieve beperking van bedreigingen voor organisaties van elke omvang of beveiligingsniveau. Deze overname verbetert ook Rapid7's toonaangevende cloud-native uitgebreide detectie en respons (XDR) -aanbod, InsightIDR , door hoogwaardige, high-fidelity waarschuwingen mogelijk te maken om efficiënte beveiligingsoperaties, eerdere detectie van bedreigingen en versnelde reactietijden te garanderen, aldus Rapid7.

Terug naar nieuws overzicht
Security