Database specialist Couchbase krijgt beursnotering

26-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Database specialist Couchbase krijgt beursnotering

Couchbase, leverancier van database voor bedrijfsapplicaties, gaat voor een beursnotering (IPO). Het bedrijf heeft de prijs bekendgemaakt van haar eerste openbare aanbieding van 8.339.130 gewone aandelen tegen een prijs aan de publiek van 24 dollar per aandeel. De underwriters hebben een optie van 30 dagen om tot 1.250.869 extra gewone aandelen van Couchbase te kopen tegen de initiële openbare aanbiedingsprijs, verminderd met underwritingkortingen en commissies.

De aandelen worden verhandeld op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool 'BASE'. Het aanbod wordt naar verwachting afgesloten op 26 juli 2021, afhankelijk van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

Morgan Stanley & Co. LLC en Goldman Sachs & Co. LLC treden op als leidende book-running managers voor het aanbod. Barclays Capital Inc. en RBC Capital Markets, LLC treden op als gezamenlijke book-running managers voor het aanbod. William Blair & Company, LLC, Stifel, Nicolaus & Company, Incorporated, Baird en Oppenheimer & Co. Inc. treden op als co-managers voor het aanbod.

Terug naar nieuws overzicht