Software AG boekt sterke omzetgroei met digital business

26-07-2021 | door: Witold Kepinski

Software AG boekt sterke omzetgroei met digital business

Software AG rapporteerde een totale omzet van 218,2 miljoen euro voor het tweede kwartaal en 401,3 miljoen euro voor de eerste helft van 2021. Dit betekende een constante valutagroei van respectievelijk 10 procent en 1 procent.

De sterke omzetontwikkeling werd gedreven door een groei van de productomzet van 17 procent in het tweede kwartaal tot 180,9 miljoen euro, en 6 procent in de eerste helft van 2021 tot 327,4 miljoen euro.

Sanjay Brahmawar, CEO van Software AG, merkte op: "Onze focus op de groei van boekingen in onze digitale activiteiten en de verschuiving naar abonnementen begint een positieve invloed te hebben op onze winst-en-verliesrekening, wat dit kwartaal een dubbelcijferige omzetgroei in onze digitale activiteiten oplevert. Deze groene scheuten geven een duidelijk signaal af dat onze transformatie resultaten oplevert, en ik ben enorm trots op ons team dat deze belangrijke mijlpaal heeft bereikt. Onze innovaties in IoT, iPaaS, API Management en Process Mining zijn de drijvende kracht achter ons verkoopsucces, en dankzij de verbeterde uitvoering hebben we een record tweede kwartaal behaald voor nieuwe logo's. De toenemende consistentie van onze uitvoering, gecombineerd met de pijplijn die zich voor ons verstevigt, ondersteunt mijn vertrouwen in de tweede helft.”

Lees meer details op de website van Software AG.

Terug naar nieuws overzicht
Software