Vodafone Business breidt aanbod uit met diensten van Moving Intelligence

26-07-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Vodafone Business breidt aanbod uit met diensten van Moving Intelligence

Vodafone Business breidt het aanbod uit door diensten van Moving Intelligence aan te bieden op de Vodafone Business Marketplace. Als partner in digitalisering helpt Vodafone Business ondernemers te innoveren met klantspecifieke combinaties van digitale diensten en producten.

De diensten van Moving Intelligence zijn daar nu ook onderdeel van. Moving Intelligence helpt bedrijven grip te krijgen op 'bewegende objecten’, zoals auto’s, scooters, containers, boten en werkmaterieel. Dat gebeurt via IoT-technologie (Internet of Things). Ondernemers hebben in de Vodafone Business Marketplace toegang tot een totaaloplossing inclusief hardware, infrastructuur en software.

Digitalisering neemt een sneltreinvaart. Internet of Things wordt steeds vaker gezien als een hoeksteen van digitale transformatie van Nederlandse organisaties. De technologie wordt ingezet om bedrijfsresultaten te verbeteren: Van het verhogen van operationele efficiëntie tot het creëren van nieuwe producten en verbeteren van klantervaring. “Het toevoegen van de IoT-oplossingen van Moving Intelligence aan de Marketplace sluit aan op de doelstelling van Vodafone Business”, aldus John van Vianen, Directeur Zakelijke Markt bij VodafoneZiggo. “Namelijk om als digitale businesspartner van zakelijk Nederland naast communicatiediensten een breed portfolio aan ICT-oplossingen, kennis en expertise aan te bieden.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

IoT, Telecom, data