Rapid Circle finalist in drie categorieën Microsoft Partner of the Year Awards

30-07-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Rapid Circle finalist in drie categorieën Microsoft Partner of the Year Awards

De Nederlandse Microsoft cloud-specialist Rapid Circle heeft zich als finalist geplaatst in drie verschillende categorieën van de Microsoft Partner of the Year Awards. Het gaat hierbij om categorieën op het gebied van Modern Workplace: Apps & Solutions for Teams, Frontline Worker en Endpoint Management.

Met de Partner of the Year Awards bekroont Microsoft partners die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden in het ontwikkelen en implementeren van op Microsoft gebaseerde oplossingen. Rapid Circle wist zich uit meer dan 4.400 nominaties uit 130 landen in drie categorieën te onderscheiden en als finalist te plaatsen. De cases waarmee Rapid Circle indruk maakte waren allen gericht op het helpen van (eerstelijns) medewerkers in de gezondheidszorg. Zij werden in staat gesteld om met op Microsoft gebaseerde oplossingen de uitdagingen aan te gaan waarmee zij tijdens de pandemie te maken kregen en nog krijgen.

Vaccinatieprogramma’s opzetten en monitoren

Zo liet Rapid Circle in de categorie Modern Workplace - Apps & Solutions for Teams, zien hoe het in Nederland en Australië het VaxApp-platform bouwde en implementeerde. Met deze oplossing kunnen vaccinatieprogramma’s opgezet en gemonitord worden. Voor eerstelijnsmedewerkers in de zorg zijn de Rapid Circle Cloud Workplace en een interactieve Teams app ontwikkeld waarmee gezondheidszorginstellingen gevisualiseerd worden en medewerkers eenvoudig kunnen zien wie waar werkzaam is. Deze oplossing leverde Rapid Circle een plek op in de categorie Modern Workplace - Frontline Worker.

Verder wist Rapid Circle zich als finalist in de categorie Modern Workplace – Endpoint Management te plaatsen met een Digital Research Environment (DRE). Het stelde hiermee een cloud-omgeving beschikbaar stelde voor research organisaties voor grensoverschrijdend onderzoek naar Covid-19. “We zijn trots dat Microsoft wederom onze prestaties en commitment erkent”, zegt Harold Punter, CEO van Rapid Circle. “Onze ambities reiken ver en mede dankzij de overnames van Portiva en Insync Technology eerder dit jaar, verwachten we onze positie in het Microsoft-ecosysteem verder uit te bouwen en versterken.”

Rapid Circle moet zich vorig jaar wereldwijd Microsoft Partner of the Year 2020 noemen voor Modern Workplace en Microsoft Teams.

Terug naar nieuws overzicht