Wouter Hoeffnagel - 29 juli 2021

Xperi, Serac, Asecom en INSynQ vormen SAP-partner voor middenmarkt

Xperi, Serac, Asecom en INSynQ vormen SAP-partner voor middenmarkt image

De recente fusie van Xperi, Serac en Asecom wordt verder uitgebreid met INSynQ. De vier bedrijven vormen samen de grootste SAP-partner voor de middenmarkt in de Benelux. Met de toevoeging van INSynQ heeft de groep bovendien een sterke positie in elk van de drie pijlers van de softwareleverancier: SAP S/4HANA, SAP Business ByDesign en SAP Business One. Investeerder Mentha Capital helpt de SAP-partners bij het realiseren van versnelde groei in West-Europa en het betreden van nieuwe markten.

De krachtenbundeling van de vier bedrijven sluit aan op de ontwikkelingen in de markt en het SAP-landschap. De digitalisering van het MKB vraagt om pragmatische partners die een breed palet aan oplossingen en diensten kunnen bieden. De nieuwe combinatie speelt daar als geen ander op in. Alle ondernemingen werden in de afgelopen jaren meermaals bekroond door SAP voor hun expertise, prestaties en groei. Later dit jaar wordt de nieuwe overkoepelende bedrijfsnaam bekendgemaakt.

Peter Ouëndag (op foto met blauw colbert), managing director van INSynQ: “Wij zijn erg blij om ons bij deze sterke groep bedrijven te kunnen voegen. Er zijn grote overeenkomsten in zowel de cultuur, het mensgerichte van de onderneming, als de strategie. Ik ben ervan overtuigd dat we als gezamenlijk bedrijf een succesvolle toekomst kunnen bieden aan onze medewerkers en met een sterk portfolio bestaande en toekomstige klanten nog beter kunnen bedienen.”

Meer dan 200 SAP-specialisten

Het samengaan van Xperi, Serac, Asecom en INSynQ vergroot de mogelijkheden in het SAP-ecosysteem en zorgt ervoor dat klanten gedurende hun hele levenscyclus blijvend ondersteund kunnen worden, ongeacht de bedrijfsgrootte of voorkeur voor een cloud, managed of hybride oplossing. Met de toevoeging van INSynQ kan nog beter ingespeeld worden op de sterke groei in de SAP S/4 HANA en SAP Business byDesign domeinen. Het nieuwe fusiebedrijf bestaat uit meer dan 200 SAP-specialisten met expertise in de verschillende ERP-oplossingen en gerelateerde toepassingen.

Peter Geelen (op foto met zwart colbert), managing director Xperi: “INSynQ is een partij waar we al langer succesvol mee samenwerken, waarbij de open en mensgerichte cultuur erg goed aansluit bij onze werkwijze. De specialistische kennis van de ruim 50 consultants van INSynQ op de diverse gebieden van SAP S/4 en SAP ByDesign zijn een welkome aanvulling voor het optimaal bedienen van onze klanten in het middensegment. Hiermee hebben we drie volwassen pijlers gerealiseerd voor de drie ERP-lijnen van SAP, zodat we in staat zijn onze klanten altijd de beste oplossing voor de beste prijs te bieden.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!