Orange kiest Prisma Cloud van Palo Alto Networks

31-07-2021 | door: Witold Kepinski

Orange kiest Prisma Cloud van Palo Alto Networks

Palo Alto Networks, speler op het gebied van cybersecurity, heeft aangekondigd dat Prisma Cloud, een Cloud Native Security Platform in de industrie, door Orange is geselecteerd als oplossing voor cloudsecurity. Het telecombedrijf en IT-servicebedrijf blijft namelijk zijn gebruik van cloudworkloads en -opslag uitbreiden.

"Als toonaangevende wereldwijde telecommunicatiemaatschappij ondergaan we een datagestuurde culturele transformatie, waarbij ook onze vaardigheden en platformen op het gebied van data-, AI- en softwareontwikkeling moeten mee veranderen", zegt Steve Jarrett, senior vice president, Data and AI, Orange Innovation. “Deze transformatie betekent een enorme toename in het gebruik van de cloud, cloudworkloads en cloudopslag in de komende jaren. Met activiteiten in 26 landen hebben we cloudsecurityoplossingen nodig die in verschillende clouds en landen kunnen werken en tegelijkertijd de beste beveiliging in hun klasse kunnen leveren. Prisma Cloud komt deze behoeften tegemoet. Met zijn cybersecurity-bedrijfseenheid, Orange Cyberdefense, vormt cybersecurity de kern van de waardepropositie van Orange.”

“Terwijl organisaties als Orange hun snelle overstap naar de cloud voortzetten, zien ze enorme voordelen, zoals de mogelijkheid om snel te groeien en flexibiliteit te vergroten. Deze bedrijven realiseren zich ook dat ze, zonder de beveiliging goed aan te pakken, een verhoogd risico kunnen lopen. We zijn verheugd om Orange te helpen bij het veiligstellen van hun overstap naar de cloud”, zegt Varun Badhwar, senior vice president, Prisma Cloud bij Palo Alto Networks.

Orange zal Prisma Cloud's Cloud Security Posture Management (CSPM)-functies gebruiken voor multi-cloud compliance en governance, samen met Prisma Cloud's Cloud Workload Protection (CWP)-functies voor het beveiligen van hun hosts en container applicaties.

Terug naar nieuws overzicht
Security