Infoblox benoemt Brad Rinklin tot CMO, EVP

03-08-2021 | door: Martijn Kregting

Infoblox benoemt Brad Rinklin tot CMO, EVP

Infoblox, leverancier van core network- en security-diensten, heeft cloud en security veteraan Brad Rinklin benoemd tot Chief Marketing Officer en Executive Vice President. Rinklin krijgt de leiding over het wereldwijde marketing team en is verantwoordelijk voor de groei van producten van Infoblox, waarmee klanten hun hybride netwerk kunnen versimpelen, opschalen en beveiligen.

"Ook na corona zien we dat werken op afstand zal blijven bestaan", zegt Jesper Andersen, CEO van Infoblox, over de benoeming van Rinklin. "Onze cloud-first DDI- en DNS-beveiligingstechnologieën zijn bouwstenen die deze transformatie mogelijk maken. We heten Brad dan ook van harte welkom in zijn rol om deze vraag naar onze oplossingen te versnellen."

"Ik ben blij dat ik op zo'n cruciaal moment bij Infoblox aan de slag kan gaan", voegt Rinklin toe. "We bieden een doeltreffende aanpak om complexe beheer- en beveiligingsdiensten van core netwerken in de cloud te vereenvoudigen. Ik kijk ernaar uit om met het getalenteerde team te werken aan doorslaggevende initiatieven, zodat klanten en partners hun bedrijf kunnen transformeren in een steeds meer hybride en multi-cloud wereld."

Rinklin heeft bijna 30 jaar ervaring in het bouwen en opschalen van snelgroeiende organisaties. Hij is afkomstig van de beveiligingsdivisie van VMware, Carbon Black, waar hij werkte als Global Marketing Leader. Zijn vorige functies waren onder meer CMO bij Eze Software (SS&C), waar hij de marketinginspanningen van de fintech-marktleider opnieuw uitvond, en CMO en SVP van Global Partner Sales bij Akamai.

Terug naar nieuws overzicht
Security